ma 22.01. klo 19:00

Päiväntasaajan Guinea - Norsunluurannikko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Päiväntasaajan Guineaa ei sovi aliarvioida! Odottaako Norsunluurannikkoa shokkihoito maanantaina?

Afrikan mestaruusturnauksen isäntämaa Norsunluurannikko kohtaa maanantaina Abidjanissa A-lohkon kärkipaikkaa kahden kierroksen jälkeen miehittävän Päiväntasaajan Guinean. Kaksikko on tässä vaiheessa jo miltei varmasti jatkossa, kun parhaat lohkokolmosetkin selviävät kuudentoista parhaan joukkoon, mutta hyvien asetelmien hakeminen pudotuspeleihin on tietenkin tärkeää.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Nigeria osoittautui Jean-Louis Gassetin suojatteja kovemmaksi toisessa lohkopelissä ja Elefanteilla oli isoja vaikeuksia päästä hyville maalipaikoille. Kenties moni ei odottanut Nigerialta tähän kohtaan näin vahvaa esitystä, mutta isäntämaan menestystoiveille tämä matsi kuitenkin hieman aiheutti kolausta.

Usher Komugisha

@UsherKomugisha
Captain Emilio Nsue Lopez nets the first hattrick of the AFCON 2023 to guide Equatorial Guinea 🇬🇶 past Guinea Bissau 🇬🇼 4-2.

Nzalang Nacional now go top of Group A with four points. Incredible. 👏🏾


Norsunluurannikko taitaa saada nyt mukaan kokoonpanoon loukkaantumisistaan kuntoutuneet Simon Adingran ja Sébastien Hallerin – lisävaihtoehdot eivät ole varmasti pahitteeksi. Guinea-Bissau-matsissa hieman itseään loukannut Pablo Ganet taitaa olla Päiväntasaajan Guinealta riittävän hyvässä kunnossa kokoonpanoon.

Lähdetään maanantain matsissa Päiväntasaajan Guinean kelkkaan näillä kertoimilla! Juan Michan miehistö on selvästi parempi porukka kuin mitä nimilistasta voisi päätellä ja Nigeriaahan vastaan saatiin jo tasuri raavittua. Norsunluurannikko on ollut hyökkäyspäässä nuhainen ja isointa vaihdetta ei ole vielä saatu silmään. Näillä kertseillä maistuu Michan poppoo +1:n aasialaisella tasoituksella.