ti 29.08. klo 22:00

Panathinaikos - Braga

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uhmapelaajat totals-betsin äärellä! Voittoa tarvitseva Panathinaikos painaa päälle kuin nälkäinen viitasusi!

Mestarien liigan viimeiset lohkovaihepaikat ovat selvillä tämän viikon keskiviikkona. Tiistaina Panathinaikos isännöi Bragaa Ateenassa playoff-kiekan toisessa osaottelussa ja takaa-ajossa ollaan, kun Braga voitti viime viikolla 2-1. Daniel Mancini teki kavennusosuman lisäajan viidennellä minuutilla ja tämä maali voi osoittautua tiistain kotijoukkueelle kultaakin kalliimmaksi.

Braga sai lepäillä viikonloppuna, mutta Panathinaikos joutui urakoimaan Kreikan Superliigan avauskierroksella – Volos kellistettiin iisisti 3-0-lukemin. Kovaa rasitusta Panathinaikosille ei tästä matsista kertynyt, kun tiistaina avauksessa jälleen olevista oli vain muutama avarissa liigapelissä. László Kleinheisler jatkanee sivussa isänniltä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ


Ensimmäisessä osassa Braga laukoi hanakammin, mutta maaliodottamat menivät kuta kuinkin tasan. Betsimarkkina pitää Bragaa melko selkeällä marginaalilla näistä kahdesta parempana joukkueena ja paluuosa Ateenassakin on lähellä tasabookkia. Siirtomarkkinoilla Braga sai merkittävän vahvistuksen João Moutinhon muodossa ja lusitaanitaituri on mukana tiistaina. Al-Musrati on lasaretissa.

Lähdetään betsailemaan tiistaille suurimaalisuutta. Panathinaikos tulee aktiivisesti päälle kotiyleisönsä edessä, kun voittoa kerran kaipaillaan. Bragalla on mukavasti tulivoimaa yläkerrassa ja keskisektorilta puuttuu tärkeä tasapainottava palanen libyalaisen Al-Musratin muodossa. Peruslähtökohta matsiin on, että maaleja kyllä nähdään!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat viisi 20€ ilmaisvetoa:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yli 2.5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja! (Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia)

* Tarjous vain uusille asiakkaille.