Mestarien liiga ti 01.08. klo 20:30

Panathinaikos - Dnipro

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko tämä ottelupari on taputeltu vai vieläkö ukrainalaisvieras laittaa Panathinaikosin koville?

Panathinaikos isännöi tiistaina Dniproa Mestarien liigan toisella karsintakierroksella. Avausosa pelattiin Slovakiassa, kun Dnipro ei tietenkään näitä pelejä voi pelata Ukrainan maaperällä sodan takia. Panathinaikosilla on alla 1-3-voitto, joten toinen jalka on jo vahvasti kolmannella kierroksella. Vieläkö Dnipro piristyy?

*Nappaa ilmaisveto! Tipsin lopusta löydät ohjeet!

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Ensimmäinen osaottelu oli tilastojen valossa itse asiassa melko tasainen eli ei Dnipro sentään pelillisesti jalkoihin jäänyt. Ateenassa olosuhteet tulevat kuitenkin olemaan Panathinaikos-myönteiset lämpötiloja ja kotiyleisön tukea myöten, joten Oleksandr Kucherin suojatit ovat vaikeassa raossa.


Panathinaikos-leirissä ei avausosan jälkeen sentään aivan tyystin ruusuilla tanssittu, sillä avauksen toppari Bart Schenkeveld loukkaantui. Dniprolta on sen sijaan sivussa Yanis Hamache sekä Oleksandr Pikhalyonok. Kun molemmilla on alla vasta preseason, on pelaajatilanne tietysti kelvollinen.

Vaikka tilanne on Dnipro-leirissä melko toivoton, lähtee Uhmapelaajat silti näillä kertseillä vieraiden kelkkaan vedoissa. Avausosa ei ollut täyttä Panathinaikos-dominointia lukemista huolimatta ja Dnipro operoi riittävän hyvillä resursseilla, ettei tätä paluuosaa hävitä aivan pystyyn. Dnipro +1 maistuu mediumisti lapulle.

Talleta 25€, saat yhtä ison ilmaisvedon!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.