to 14.12. klo 19:45

PAOK - HJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Avaako isäntien uhkarohkea pelaaminen tontteja? HJK viimeistä kertaa Toni Korkeakunnaksen komennossa!

PAOK on jo lohkovoittonsa varmistanut, eikä helsinkiläisillä ole sen paremmin urheilullisesti panosta Kreikassa. On kuitenkin selvää, että taloudellisesti menestys myös yksittäisessä ottelussa on HJK:n kaltaisille organisaatioille merkittävä. Reissulaisten pelaajatilanne on erinomainen, vaikka muutama poissaolo on tullut.

*Tsekkaa vihjeen lopusta ohjeet ja lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

HJK matkusti Kreikkaan jo hyvissä ajoin ja on siellä valmistautunut torstain koitokseen tällä viikolla. Joukkueen matkasta sivuun jäi Jukka Raitala, jolle Klubi ei tarjonnut lainkaan jatkosopimusta ensi kaudelle – liekö tällä ollut vaikutusta, mutta PAOK-ottelussa entistä Huuhkajat-puolustajaa ei joka tapauksessa nähdä. Filip Rogić sekä erittäin vähällä peliajalla ollut parikymppinen Oliver Pettersson ovat niin ikään sivussa.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
MD -1 📸

Terveiset Toumba Stadiumilta Thessalonikista. 👋

#HJK #UECLfi

Isäntä on rykäissyt erinomaisen lohkovaiheen ja kaatanut jopa Frankfurtin kahteen otteeseen. Razvan Lucescun miehistö ei pelleile ja sillä sarjakausi on luonnollisesti täydessä käynnissä. HJK pelasi yhden harjoitusottelun Suomessa viikko sitten, mutta pelituntumasta voi silti olla etua isännille. Toki myös lepuutuksiin on kreikkalaisten näkökulmasta mahdollisuus, kun lohkovoitto on jo taskussa.

HJK lähtee otteluun aivan varmasti ykköskokoonpanollaan ja hyökkäyspäässä kaikki tärkeimmät pelaajat ovat myös matkassa mukana. Toni Korkeakunnas toteaa HJK:n ennakossa, että Lucescun miehistö pelaa aggressiivisesti ja rohkeasti korkeilla riskitasoilla. Viimeistä kertaa helsinkiläisten peräsimessä olevan valmentajan kommentit pitävät paikkaansa – PAOK on ollut hyvä Konferenssiliigassa, mutta useammassa matsissa myös reilusti onnea matkassaan.

Kummallakaan joukkueella ei ole syytä jarrutella, kun pelataan lohkovaiheen viimeistä kierrosta. HJK saa aivan varmasti enemmän paikkoja kuin Frankfurtia vastaan vieraissa, kenties jopa enemmän tontteja kuin Aberdeenia vastaan reissussa. Uhmapelaajat betsaa, että molemmat onnistuvat maalinteossa.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Molemmat joukkueet tekevät maalin – Kyllä kertoimella 1,93.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.