MM-karsinnat 2022 pe 08.10. klo 02:00

Paraguay - Argentiina

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuuma yö luvassa Etelä-Amerikassa – päästäänkö Paraguayssa maalien makuun?

Tulevana yönä tahkotaan MM-karsintoja Etelä-Amerikassa. Argentiina matkustaa Paraguayn vieraaksi ja kolme pistettä on budjetissa. Paraguay on lähellä kisoihin oikeuttavia paikkoja, mutta pelillisesti ei ole Eduardo Berizzon ryhmä vielä näissä karsinnoissa vakuuttanut. Hyökkäyspeli on kuitenkin asettunut mukavasti uomiinsa ja Argentiinaakin vastaan lähdetään aktiivisesti prässäämään ja hyökkäämään, jos Berizzoa on uskominen.

Lionel Scaloni paljasti pressissä avauskokoonpanon olevan todennäköisesti sama kuin millä pelattiin Copa Américan loppuottelussa. Marcos Acuñan osalta on hieman epävarmuutta ilmassa. Paraguayn ryhmästä pakko on mainita Romeron veljesten pelituntuman puute – Ángel ja Óscar ovat olleet seurajoukkuefutiksessa mukana viimeksi elokuussa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

🇦🇷 Selección Argentina ⭐⭐⭐

@Argentina
#SelecciónMayor ¡Todo listo!

Los futbolistas de @Argentina se entrenaron hoy y, por la tarde, partirán rumbo a #Paraguay.

#VamosArgentina 🇦🇷💪🏻


Argentiina lähtee Asunciónin matsiin isona suosikkina ja melko paineettomassa tilassa – tilanne sarjataulukossa on niin hyvä, että kisoista rannalle jääminen vaatisi isomman kokoluokan tupelointia. Albiceleste ei ole hävinnyt yli 20 otteluun, joten Paraguayn pisteet ovat kiven takana. Argentiina voi tämän maaottelutauon aikana varmistaa itse asiassa jo paikan lopputurnauksessa.

Peli-ideana on suurimaalisuus. Linja on jälleen Argentiinan otteluun matala, mikä kelpaa. Defensiivisesti Scalonin poppoo on ollut tänä vuonna erinomainen, mutta näissä korkean intensiteetin peleissä kaikki on mahdollista. Tasan kaksi maalia palauttaisi panokset eli tarkemmin ottaen kuitille lähtee yli 2 maalia. Muistetaan kuitenkin Argentiinan joukkueen hyökkäyspään laatu – nimiä tuskin tarvitsee tähän luetella.