MM-karsinnat 2022 pe 28.01. klo 01:00

Paraguay - Uruguay

Uruguay on valmis päättämään kuivan kautensa! Edinson Cavani ja toinenkin profiilihyökkääjä ovat takaisin

Uruguaylle tämänkertaiset karsintakierrokset ovat huipputärkeitä. Edellinen maaotteluikkuna ei mennyt lainkaan putkeen, eikä joukkue pystynyt tekemään ensimmäistäkään maalia. Hyökkäyspää näyttää kuitenkin tällä kertaa huomattavasti vakuuttavammalle kuin edellisellä kerralla, eikä vähiten Manchester United -tähden paluun ansiosta. Paraguay on ottelussa selkeä haastaja ja kysymys kuuluu lähinnä, saako Uruguay tällä kertaa laitettua hyökkäyspään potentiaalinsa täytäntöön.

Vierailla on kasassa 16 pistettä ja se on yhdessä Chilen kanssa ainoastaan paunan päässä Kolumbiasta, joka on viimeisellä suoraan kisapaikkaan oikeuttavalla neljännellä sijalla. Väliin mahtuu vielä Peru ja vain pisteellä vieraita perässä on Bolivia. Paraguay puolestaan majailee karsintataulukossa toiseksi viimeisenä, mutta eroa Uruguayhin ja Chileen on ainoastaan kolme paunaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Uruguaylle ehdottoman hyvä uutinen on Edinson Cavanin paluu joukkueen hyökkäykseen. Manchester United -tähti ei pelannut edellisissä maaotteluissa loukkaantumisen vuoksi ja tämä vähensi joukkueen uhkaa hyökkäyspäässä merkittävästi. On muistettava, että vastustajakaan ei tehopotentiaaliltaan aivan tajuton ryhmä ole – neljässä edellisessä karsintaottelussa ei ole tullut maaliakaan ja kolmen tappion lisäksi tilastoa kaunistaa yksi maaliton tasuri.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran Copa Americassa, jolloin Uruguay oli vahvempi maalein 1–0. Yksi osuma saattaisi riittää tälläkin kertaa, kun muistetaan joukkueiden lähihistoriaa. Uhmapelaajat uskoo, että Cavanin mukaantulo piristää vierailijat maalintekoon, mutta isäntien kuiva kausi saattaa hyvinkin saada jatkoa. 14 ottelukierrosta ja vaivaiset 9 tehtyä maalia ovat jopa Paraguaylta todella kehnoa tekemista ja pelaamisen punainen lanka on puuttunut pahasti.

Cavanin lisäksi myös Darwin Nunez sekä Giorgian De Arrascaeta ovat kuntoutuneet loukkaantumisistaan parahiksi tämänkertaisiin karsintakoitoksiin. Luis Suarez on niin ikään mukana, joten hyökkäyspäässä riittää kyllä pelotetta. Kun mukaan lisätään, että isännillä on oman alakertansa kanssa ongelmia esimerkiksi Valencia-topparin Omar Aldereten ollessa sivussa, vaikuttaa vierasmaali tai toinenkin todennäköiseltä. Isäntien puolustajan lisäksi poissa ovat myös Andres Cubas sekä Kaku, joten kompromisseja joudutaan tekemään.

Pelivalinnaksi otetaan, että Uruguay voittaa nollapelillä. Vieraiden mahdollisuudet katkaista kuiva kautensa ovat huomattavat, minkä lisäksi kohteelle saadaan todella hyvä kerroin. Pelaa William Hillillä ja nauti Nunezin, Cavanin ja Suarezin muodostaman trion paluusta!

10 euroa pelirahaa