ke 31.10. klo 11:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pariisi ATP: Adrian Mannarino – Kei Nishikori | Onko kotikenttäetu ratkaisevassa asemassa?

Pariisin ATP-turnauksen tiistain kierrokselta poimimme kohteita ottelusta ranskalaisen Adrian Mannarinon (ATP 46) ja japanilaisen Kei Nishikorin (ATP 11) väliltä.
Mannarino on parantanut otteitaan huomattavasti kauden lähestyessä loppuaan. Ranskalainen on voittanut viimeisistä seitsemästä ottelustaan viisi. Kova syöttö kuuluu Mannarinon vahvuuksiin, kuten myös erinomainen liikkuminen sekä terävät kämmenlyönnit ja monipuolinen osaaminen palloralleissa. Ranskalaisen palautuspeli sakkasi kauden puolivälissä todella pahasti, mutta kauden edetessä mies on saanut koottua pelinsä – hän on tällä hetkellä varteenotettava vastus kenelle tahansa.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Nishikori on erinomainen pelaaja monessakin mielessä: hän on todella hyvä liikkumaan ja hänen kämmenlyöntinsä ovat todella tarkkoja ja kovia. Hermot ovat viimeisten kausien aikana olleet kuitenkin japanilaisen haasteena. Nishikori on hävinnyt peräti yhdeksän ATP-turnausten finaaliottelua putkeen. Arvostettu Pariisin turnaus voi siis hyvinkin olla liikaa japanilaisen hermoille. Nishikori voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan neljä ja tappiot näissä otteluissa japanilainen on kärsinyt tennislegenda Roger Federerille sekä syöttötykki Kevin Andersonille.
Nishikori on kerrointen valossa suuri ennakkosuosikki ottelun voittajaksi, mitä ei ole lainkaan syytä ihmetellä. Ottelu voi kuitenkin venyä yllättävän pitkäksi japanilaisen heikohkon kisapään ja Mannarinon hyvän syötönpitoprosentin takia. Otamme lapulle runsaan pelilukeman sekä -tasoituksen kotiyleisönsä edessä pelaavalle Mannarinolle.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ