ke 31.10. klo 11:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pariisi ATP: Alexander Zverev – Frances Tiafoe | Saksalainen erittäin vahvoilla turnauksen avausottelussaan

Pariisin ATP-turnauksesta poimitaan lisää loistavia kohteita lapulle, kun saksalainen Alexander Zverev (ATP 5) kohtaa USA:laisen Frances Tiafoen (ATP 44).
Zverev on tenniksen tulevaisuuden ehdoton ykkösnimi ja todella monipuolinen pelaaja. Nuoren saksalaisen vahvuuksiin kuuluu maailman parhaimpiin lukeutuvan syötön lisäksi äärimmäisen tarkka rystylyönti, sekä erittäin kova kämmenlyönti. Zverevin pelinlukutaito on myöskin huippuluokkaa, ja hän on suuresta koostaan huolimatta todella hyvä liikkumaan. Zverev saattaa hyvinkin jopa ottaa Pariisissa uransa kymmenennen turnausvoiton. Saksan superlupaus on voittanut viimeisestä kahdeksasta ottelustaan kuusi.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Tiafoe on myöskin erittäin lupaava nuori pelaaja, mutta saksalaisesta poiketen Tiafoen kausi ei ole kovinkaan kummoista menestystä tuonut. Jenkki on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan ainoastaan kaksi. Tiafoen syöttövoimaa ei tule vähätellä, mutta miehen ykkössyöttö ei löydä tietään syöttöruutuun läheskään vaadittavalla prosentilla. Tiafoen ehdottomasti paras ase on terävä ja äärimmäisen tarkka kämmenlyönti. Syynä Tiafoen viimeaikaisiin huonoihin tuloksiin on pitkälti ollut lukemattomat pakottamattomat virheet, ottelu toisensa jälkeen.
Zverev on oikeutetusti ennakkosuosikki otteluun, eikä ole syytä epäillä etteikö saksalainen marssisi näytöstyyliin seuraavalle kierrokselle tästä kamppailusta. Otamme lapulle pelitasoitusta Zvereville sekä peliunderia, johon saa yllättävän korkean linjan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ