pe 02.11. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pariisi ATP: Alexander Zverev – Karen Khackanov | Tasaista vääntöä puolivälierissä

Pariisin ATP-turnauksen puolivälieristä otetaan kohteita kiinni saksalaisen Alexander Zverevin (ATP 5) sekä venäläisen Karen Khackanovin (ATP 18) kohtaamisesta.
Zverev on maailman lupaavimpia nuoria pelaajia ja takuuvarmasti moninkertainen Grand Slam-voittaja tulevina vuosina. Saksan ykkösnimi on maailman parhaita syöttäjiä sekä äärimmäisen monipuolinen ja taitava palauttaja.
Zverevin heikkoutena ovat hermot. Kun nuorukaisen peli ei ole aivan uomissaan, turhautuu hän todella helposti ja saattaa hävitä paljon itseään huonommille pelaajillekin. Zverev on nyt kuitenkin osoittanut vakuuttavia otteita – onkin odotettavissa että Zverev etenee välieriin puolivälierävastuksen ollessa häntä hieman heikompi pelaaja.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Khackanov on viimeinkin pärjännyt myös kotimaansa rajojen ulkopuolella. Viimeisestä viidestä pelaamastaan ottelusta venäläinen on voittanut neljä. Khackanov on todella hyvä syöttäjä, sekä perusvarma suorittaja palloralleissa. Venäläisen paras ase palloralleissa on vakuuttava kämmenlyönti.
Zverev on ennakkosuosikki kertoimienkin puolesta otteluun. Voittajavetojen kertoimet on erittäin hyvin aseteltu, mutta pelioverien linjat ovat hieman liian alhaalla odotusarvoon nähden. Otamme pelioverin lisäksi lapulle tiebrake-kohteen reippaalla ylikertoimella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ