ma 29.10. klo 12:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pariisi ATP: Nikoloz Basilashvili – John Millman | Georgialainen todella vahvoilla Ranskassa

Pariisin ATP-turnauksen ensimmäisellä kierroksella on kosolti tasokkaita otteluita, ja ensimmäiseksi otamme tarkkailuun georgialaisen Nikoloz Basilashvilin (ATP 24) ja australialaisen John Millmanin (ATP 36) kohtaamisen.
Basilashvili on parantanut otteitaan huomattavasti kauden lähestyessä loppuaan. Lahjakas georgialainen onnistui aivan hiljattain voittamaan tasokkaan Pekingin ATP-turnauksen loistavien edesottamustensa ansiosta. Basilashvili on toki erinomainen syöttäjä, mutta hänen todelliset aseensa ovat palautuspelissä. Georgialaisen kämmenlyönti on todella tarkka, ja hän on erittäin hyvä muuttamaan pallon lyöntisuuntaa kovissakin nopeuksissa. Basilashvilistä tekee menestyvän tenniksenpelaajan ennenkaikkea hänen monipuolisuutensa. Siinä missä häneltä löytyy todella laaja lyöntivalikoima, on hän myös erinomainen liikkumaan ja lukemaan peliä.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Millman on hyvin samantyylinen pelaaja kuin Basilashvili – hänellä on monipuolinen lyöntivalikoima ja mies on erinomainen liikkumaan. Millmanin otteet kauden lopun lähestyessä eivät kuitenkaan ole olleet läheskään yhtä hyviä kuin hänen kilpakumppanillaan. Millman on onnistunut voittamaan viimeisestä viidestä ottelustaan ainoastaan yhden.
Vaikka australialainen tunnetaan todella varmana suorittajana, on selvää että miehen peli on tällä hetkellä jokseenkin sekaisin. Muunmuassa Millmanin viime ottelussa Jan-Lennard Struffia vastaan australialainen löi todella paljon pakottamattomia virheitä, eikä hänen syöttöpelinsä ollut läheskään totutulla tasolla.
Basilashvili on oikeutetusti lievä ennakkosuosikki ottelun voittajaksi myös kertoimien valossa. Miehen ollessa huomattavasti kilpakumppaniaan paremmassa vireessä, otamme mielellämme georgialaisen voittoa lapulle niin peli- kuin erätasoituksellakin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ