ATP ti 30.10. klo 16:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pariisi ATP: Stefanos Tsitsipas – Damir Dzumhur | Kreikkalainen marssii tyylikkääseen voittoon

Pariisin ATP-turnauksen tiistain kierrokselta poitaan loistavat kohteet lapulle, kun kreikkalainen Stéfanos Tsitsipás (ATP 16.) kohtaa Bosnia-Hertsegovinaa edustavan Damir Džumhurin (ATP 52.).
Tsitsipás on erittäin lahjakas nuori pelaaja, joka on onnistunut jo hankkimaan menestystä ATP-tasollakin. 20-vuotias pelaaja on loistava syöttäjä, minkä lisäksi palautuspeli matalampien nopeuksien palloralleissa on aivan fantastista. Tsitsipás käyttää yhden käden rystylyöntiä, mikä onkin yksi hänen lukuisista aseistaan.
Monipuolisuutta ei siis superlupauksen pelistä puutu. Tsitsipás lähtee erinomaisessa vireessä tavoittelemaan menestystä Pariisin sisäkentiltä – hän on voittanut viimeisistä seitsemästä ottelustaan kuusi.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Džumhurin kausi on ollut todella vaikea, eikä Tsitsipás todellakaan ole sellainen vastus, jonka bosnia-hertsegovinalainen toivoisi kohtaavansa näin aikaisessa vaiheessa turnausta. Džumhur on voittanut viimeisistä kuudesta ottelustaan ainoastaan yhden, senkin pakottamattomista virheistä tunnettua Peter Gojowczykiä vastaan.
Džumhur perustaa pelaamisensa hyvään liikkumiseen ja verkkopelaamiseen, mutta normaalien rysty- ja kämmenlyöntien nopeudet miehellä jäävät valtavasti maailman kärkinimistä. Tsitsipás on tarkkojen palautustensa ja kovien syöttöjensä takia painajaismainen vastus Džumhurille.
Ottelusta on lupa odottaa yksipuolista kreikkalaisnäytöstä. Otamme kupongille peli-underia sekä pelitasoitusta Tsitsipásille.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ