CoD su 22.05. klo 22:00

Paris Legion - LA Guerrillas

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Paris ei pysty vastaamaan Guerrillasin tulivoimaan!

CoDin osalta viikonloppu päätetään kolmen ottelun voimin ja illan ensimmäisessä taistossa Paris Legion kohtaa LA Guerrillasin. Paris on rämpinyt pohjalla läpi kauden ja muutamia yksittäisiä onnistumisia lukuun ottamatta muutosta edellisiin kausiin ei ole nähty. Guerrillas puolestaan on palannut takaisin tilanteeseen, jossa se oli ennen toista Majoria, eli tutulla nelikolla yritetään löytää rytmiä. Tässä taistossa Parisin mahdollisuudet on vähissä.

Parisin osalta tilanne on surullinen. Laadukasta rosteria ei ole saatu iskettyä kasaan ja tällä hetkellä ainoastaan Temp on pelaaja, jolta voidaan odottaa kovia suorituksia ottelusta toiseen. Loput kolme, eli Jimbo, GRVTY ja John pystyvät kaikki kelvollisiin suorituksiin, mutta tasaisuutta ei löydy. Lisäksi Paris ei ole onnistunut saamaan yhdestäkään pelimuodosta itselleen vahvaa, vaan kaikki on tasaisen heikkoja.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 3 Qualifiers]

@ParisLegion 0 - 3 @Subliners

New York take the series in convincing fashion!

Full match stats: breakingpoint.gg/matches/paris-…


Guerrillaisin tilanne on erikoinen. Ennen toista Majoria joukkue oli vahvasti nousussa ja odotuksia alettiin vihdoin lunastamaan, mutta Majorin aikana Gunless joutui henkilökohtaisista syistä sivuun ja Spart tuli tilalle. Joukkue pelasi kuitenkin todellisessa hurmoksessa läpi turnauksen ja ennen kaikkea huikea voittoputki search and destroyssa vei joukkueen aina mestaruuteen asti.

Majorin jälkeen taso kuitenkin romahti valtavasti ja lopulta Spartin oli jälleen aika siirtyä penkille ja Gunless palasi rosteriin. Vielä pelit ei ole kulkenut erityisen ruusuisesti, mutta joukkueen potentiaali on tiedossa ja tästä ottelusta pitäisi voitto irrota. Ennen kaikkea Guerrillas on aivan eri luokassa tulivoiman osalta ja mikäli Asim ja Huke ovat pelipäällä, tulee Parisin puolella Jimbo ja John olemaan jälleen pyörryksissä. Pelivalinnan osalta paras kohde löytyy ensimmäiseen karttaan Guerrillaisin tasoituksen muodossa. Hardpoint on ollut Guerrillaisille tasaisen vahva ja siinä myös ero tulivoimassa pääsee hyvin esille.

Los Angeles Guerrillas

@LAGuerrillas
Welcome back, Big 🅿️

@Gunless sat down earlier this week to discuss his return to the starting lineup and tomorrow's $10K Bounty match vs @Mutineers.

#LightsOut #CDL2022