CS ma 11.04. klo 12:00

Party Astronauts - Isurus

Isuruksen kertoimet korkealla – Party Astronauts täysin vitsi

Counter Striken vuoden ensimmäisen major-turnauksen karsinnat kolkuttelevat jo ovella. Maanantaina starttaavat Amerikan karsinnat käynnistävät koko huhtikuun kestävän karsintaputken, jonka päätteeksi käynnistetään vuoden odotetuin turnaus – PGL Major Antwerp 2022.

Päivän ensimmäisessä karsintaottelussa Pohjois-Amerikan Party Astronauts saa vastaansa brasilialaisjoukkue Isuruksen. Ottelu alkaa klo: 12:00, ja pelataan karsinnoille tyypillisellä paras yhdestä -formaatilla. Isuruksen kertoimet ovat todella korkealla ottaen huomioon Party Astronautsin surkean recordin sekä joukkueen kokemat vaikeudet brassijoukkueita vastaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Party Astronauts ei ole pärjännyt ollenkaan kovatasoisia joukkueita vastaan. Kahdeksan ottelun tappioputkessa oleva joukkue ei ole pärjännyt edes alueensa heikompia joukkueita vastaan, eikä rosterin tulevaisuus näytä kovinkaan lupaavalta, kun kokoonpanossa on tälläkin hetkellä pelaamassa äärimmäisen myrkylliseksi pelaajaksi osoittautunut Jonathan “Jonji” Carey.

Isurus on pelannut tilastojen valossa kelvollisesti. Kyse ei todellakaan ole karsintojen ennakkosuosikista, mutta suosikin viittaa ei kanna myöskään Party Astronauts. Ottelussa kohtaa kaksi heikkoa joukkuetta, ja ottaen huomioon joukkueiden edellisten otteluiden tilastot sekä Party Astronautsin vaikeudet, on nouseva brassijoukkue selvästi aliarvioitu kertoimissa.

10 euroa pelirahaa