Superpesis ti 20.06. klo 18:00

Pattijoki - Tahko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nousukuntoiset vastakkain Рkotijoukkue saa täysin ohittamattoman kertoimen!

Pattijoen Urheilijat ja Tahko ovat molemmat ihan mukavassa tilanteessa Superpesiksessä: peli sujuu kummaltakin joukkueelta hyvin, ja paikat sarjataulukon puolivälin paikkeilla ovat suhteellisen hyvin hallussa. Molemmat porukat ovat tuloksellisesti olleet viime ajat vahvoja, joten tässä matsissa kohtaa kaksi nousukuntoista joukkuetta. Vaan kumpi joukkueista on oikeasti kovempi?

Pattijoki aloitti voittokulkunsa sarjan alarekisterin joukkueita vastaan, mutta viime otteluissa voittoja on tullut jo keskikastinkin joukkueista. Sopivan matsiohjelman edut on n√§in lunastettu ‚Äď ainoastaan Vimpeli on viime matseissa ollut selke√§sti raahelaisia kovempi. Varmasti eniten kuitenkin l√§mmitt√§√§, ett√§ kovassa paikallismatsissa onnistuttiin kaatamaan Kempele viime perjantaina.

TALLETA 30‚ā¨ - SAAT 150 K√ĄTEISKIERROSTA! ūüĒ•ūüĒ•

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierr√§tyst√§! Voitot saat pit√§√§ itsell√§si ‚Äď √§l√§ siis odota vaan toimi heti!

PELAA T√ĄST√Ą

Vihjeen lopussa on ohjeet, miten lunastat 25‚ā¨ arvoisen ilmaisvedon!

Tahkolla menee myös hyvin. Joukkue taisi sisuuntua Kouvolassa täysin hallussa olleen ottelun hukkaamisesta, ja sen jälkeen kairattiin puhdas voitto Manse PP:stä, ja otettiin päänahka sarjaa johtavasta Sotkamosta. Tahkon ulkopeli oli Jymyä vastaan todella tiukassa kunnossa, ja kotiutuslyöntikisassa Jymy jätettiin tylysti juoksutta. Tahkon pakka on ohut, mutta oikein hyvin toimiva.

Hyvinkään Tahko

@TahkoSuperpesis
Juhannusviikko tarjoilee kaksi vierasotteluaūüėé

Huomenna Raahessa Tahkoa isännöi PattU ja keskiviikkona Kempeleessä vastassa on KeKi!

ūüďļOttelut n√§et suorana Ruutu+ kautta

#superpesis #hyvinkääntahko

Tahko on tällä hetkellä joukkueista parempi, mutta kotietu huomioiden kertoimet ajavat vetämään Pattijoen voittoa. Yli neljän kerroin kotona suorasta voitosta on ihan pakosti liikaa, vaikka Tahkon esitykset ovatkin olleet paikoitellen huikeita. Siispä Pattijokea salkkuun ja ilmaisveto plakkariin!

Ensi talletuksesta 25‚ā¨ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25‚ā¨ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos j√§√§ taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle T√ĄST√Ą.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25‚ā¨.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pit√§√§ voitot itsell√§si ‚úĆ

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.