PBA ke 30.05. klo 11:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

PBA : NLEX Road Warriors – Blackwater Elite Nappaako Blackwater ensimmäisen voiton?

Keskiviikkona päivällä palaa filippiinikoris All-Stars tauolta ja ensimmäisessä pelissä kohtaavat Road Warriors ja Blackwater Elite. Vierasjoukkue ei ole tässä cupissa vielä kertaakaan voittanut ja tappiota on tullut kuusi putkeen, joista osa on ollut isoja murskatappioita. Joukkueen tekemisestä ei ole tullut yhtään mitään ja Blackwater on todella monesti turhutunut, kun joukkue ollut tappio asemassa jolloin pelaaminen tyssännyt täysin.
Keskiviikkona on kuitenkin odotettavissa voitto, kun Warriorsin parhain pelaaja Kiefer Ravena hyllytettiin ja FIBA asetti hänet kolmen vuoden kilpailukieltoon annettuaan positiivisen doping- testin. Lisäksi Kevin Alas on edelleen joukkaantuneena, joten Road Warriorsilla ei ole ketään takamiehen paikalle, joka on tottunut pelaamaan kyseisellä paikalla. Tämä on valtava etu, jota edes Blackwater ei voi olla hyödyntämättä. Blackwater on myös saanut Henry Walkerin takaisin, jonka ansiosta Blackwater selvisi Governers Cupissa pudotuspeleihin.
Toivottavasti tauko teki Blackwaterille hyvää ja Walkerin paluu auttaisivat saamaan heidän pelinsä kuntoon, jotta eivät olisi sarjajumbona. Nyt jos koskaan on se aika päättää tappioputki ja ottaa voitto, koska jos se ei tänään irtoa niin ei se taida irrota pahemmin tällä kaudella enää ollenkaan. Joukkueessa kuitenkin on potentiaalia.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ