Olympialaiset / Peking 2022 pe 11.02. klo 09:00

Peking 2022 - Miesten 15 km hiihto

Iivo on perinteisen kuningas!

Artikkelin lopussa on ohjeet Iivon kultamitalin jättikertoimelle 3.94. Vihjettä on päivitetty 10.2.2022.

Miesten perinteiselle 15 kilometrille suomalaisilla on suuret odotukset – onhan perinteisen hiihto Iivo Niskasen leipälaji ja väliaikalähtö on näihin kekkereihin ainoa oikea tapa kilpailla, joten peesaritkaan eivät ladulla liikaa juhli.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kisalatujen pitkät, loivat nousut erottavat jyvät akanoista. Iivo ei ole koskaan kärsinyt reittien raskaudesta, vaan kyseessä on nimenomaan Vieremän miestä suosiva tekijä.

Iivo on aikaisemminkin näyttänyt olevansa perinteisen tyylin kuningas, ja mies on suosikki myös Pekingin 15 kilometrin pertsalla. Naisten perinteisellä tuli keskiviikkona kaksi mitalia, joten Suomen joukkueen suksihuolto toimii tällä hetkellä upeasti. Perjantaina saadaan jälleen juoda mitalikahvit ja tällä kertaa ne voivat hyvinkin olla kultaiset.

Kaksinkertainen olympiavoittaja lähtee kisoihin hyvällä fiiliksellä, sillä alkukausi antaa lupauksia. Harjoituskausi sujui ongelmitta, ja harjoittelun painopistettä muutettiin palvelemaan olympiatalven vaatimuksia. Homma oli kauniisti kukinnollaan heti maailmancupin avauskisassa Rukalla, missä Niskanen pyyhki muilla lattiaa juuri tällä matkalla. Myös Lenzerheiden voitto vastaavalla matkalla sekä Tour De Skin kolmas sija kertoo, että Iivo on iskussa.

Olympialaisissa viidentoista perinteinen on varmasti Iivon päämatka – mies ei myöskään tule kisailemaan itseään piippuun ennen tätä matkaa. Kaikki katetaan helmikuiselle perjantaille, ja Suomen kansalle tuodaan hunajaa ruukun täydeltä!

 

Niskasen ykköshaastaja – tai oikeastaan ainoa haastaja – on Alexander Bolshunov, jonka alkukausi otti hieman osumaa pre-seasonin ongelmien vuoksi. Olympialaisiin mies tuli kuitenkin jätti-iskussa. Iivo ja Bolshu pistivät porukassa skiathlonin perinteisellä muut hiihtäjät täysin kuutamolle. Meno oli niin raakaa, etteivät norjalaiset toipuneet siitä ikinä. Ensimmäisen matkan perusteella tämä kaksikko on täysin omalla planeetallaan pertsalla.

Bolshu jäi keskiviikon sprintistä pois, koska todennäköisesti käsitti Iivon iskukyvyn olevan perinteisellä todella hurja. Iivon mitali kisassa, jossa puolet hiihdettiin vapaata, oli kokonaisuudessaan järkyttävän kova suoritus.

Muut haastajat ovat Norjasta ja Venäjältä – mitalia jahtaavat ainakin Alexei Chervotkin, Johannes Hoesflot Kläbo, Erik Valnes ja hyvänä päivänä jopa Ivan Yakimushin. Kuitenkin on pidettävä yllätyksenä, jos yksikään muu hiihtjä pystyy lyömään kiilaa Niskasen ja Bolshunovin väliin.

Matka, hiihtotyyli, radan vaativuus ja kisaan fokusoituminen satavat tällä kertaa kaikki Niskasen laariin. Kunnon ajoittamisen mestari Niskanen on suuri suosikki, joten betsiä ei kannata todellakaan jättää väliin – varsinkin kun sen yhdistää alla olevaan tarjoukseen.

Mahtavaa kerrointa on tarjolla Betivellä:lla, joka kannattaa ottaa portfolioon mukaan alkuvuoden suurimpaan vedonlyönti- ja urheilujuhlaan.

Joten Pasila, Porilaisten Marssi! Kultaa Iivolle!


Näin saat Iivon olympiakullalle JÄTTIKERTOIMEN 3,94 15km perinteisellä

Suosikki-Iivon normaali kerroin 1,97 on jo enemmän kuin maistuva, mutta seuraamalla näitä ohjeita saat korotettua kertoimen peräti 3,94:n.

Hyödyntämällä Betive.comin alkutalletusbonuksen saat korotettua Iivon kultamitalikerrointa entisestään. Homma on todella helppo ja saat hurjan edun Suosikki-Iivon voitolle.

  1. Siiry Betive.com ja talleta haluamasi summa (rekisteröintiä ei tarvita)
  2. Talletuksesi tuplataan heti (min 20€ max 100€)
  3. Lyö talletuksesi ja saamasi bonus Iivon voitolle kertoimella 1,97
  4. Iivo voittaa kultaa ja sinä juhlit voittoa kaksinkertaisella kertoimella (2 * 1,97 = 3,94). Esimerkiksi satasen sijoituksella voitat yhteensä 394€.


Kertoimet löytyvät kohdasta “Winter Olympics -> Cross Country Skiing 15 km Classic Men”

Keskustele aiheesta Uhmapelaajien Telegrammissa>>>

10 euroa pelirahaa