Olympialaiset / Peking 2022 su 06.02. klo 05:00

Peking 2022 - Miesten syöksylasku

Syöksylaskijoita kaikki tyynni!

Pekingin miesten syöksylaskun harjoitukset ovat olleet mielenkiintoista seurattavaa, sillä Yanqingin syöksylaskumäki on kirjaimellisesti hyppy tuntemattomaan. Reitti ei ole ollut ikinä maailmancupin ohjelmassa, eikä sillä pystytty koronan takia pitämään esikisaa, mikä olisi näissä ympyröissä normaalikäytäntö. Lumi rinteessä on pelkästään tekolunta ja ennakkoinformaation määrä minimaalinen.

Niinpä ensimmäinen harjoitus torstaina oli täynnä jännitystä ja jopa hämmennystä. Jopa kolmannes laskijoista joutui jättämään ensimmäisen harjoituslaskun kesken. Baana on haastava ja ensimmäisten laskujen aikana tämä tekijä korostuu vielä toiseen potenssiin. Ensimmäisen treenilaskun tuloslista olikin aika yllättävää luettavaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Huippumiehistä koko kisan ennakkosuosikki, Norjan Aleksander Aamodt Kilde oli jo ensimmäisessä harjoituslaskussa kymmenen joukossa, ja perjantaiaamun treenilaskussa mies oli nopein. Terävimmän kärjen jälkeen marginaalit olivat suhteellisen pienet – toiseksi sijoittunut Max Frantz jäi vain 0,06 sekuntia, ja sekunnin sisällä oli peräti yli kaksikymmentä laskijaa. Silti jo neljänneksi sijoittunut Miha Hrobat jäi treenin nopeimmasta norskista 0,43 sekuntia.

Kilde on joka tapauksessa omaksunut uuden rinteen tähän mennessä parhaiten, mikä tulee olemaan kisassakin etu. Mies kantaa ennakkosuosikin viittaa, ja vaikkei kerroin mitenkään jättimäinen ole, riittää se mukavasti jännitysbetsiin sunnuntaiaamuksi. Jos kolmaskin treenisessio on menestyksekäs lauantaina, tulee kerroin putoamaan tästäkin. Toinen tipsi tulee haastavaa kautta vetävälle Max Franzille, jonka harjoitustulokset ovat lupaavia. Top 6 -sijoitus maksaa neljä kertaa, mikä riittää.

10 euroa pelirahaa