Olympialaiset / Peking 2022 la 05.02. klo 09:45

Peking 2022 - Naisten skiathlon

Kisat käyntiin arvoituksellisissa tunnelmissa!

Pekingin kisat tulevat olemaan hiihdon puolella hyvin mielenkiintoista nähtävää. Olosuhteet tulevat teettämään töitä huoltoporukoille yötä päivää, ja latuprofiilitkaan eivät ole aivan tavanomaiset. Viimeiset maailmancupin kisat hiihdettiin lähes kuukausi sitten. Mm. Norjan joukkueessa on jouduttu panikoimaan koronatartuntojen takia. Kupla ei saa pettää missään vaiheessa, ja urheilijat eivät voi ottaa riskejä!

Naisten hiihtokisat avaava skiathlon kilpaillaan lauantaina. Suosikki Therese Johaug on kilpaillut viimeksi joulukuun puolivälissä Davosissa, meni vuodenvaihteessa kihloihin ja on ennen Pekingiin siirtymistä leireillyt Norjan joukkueen kanssa Alpeilla. Norjan naisten tuloskunto on ollut vaatimattomalla tolalla koko kauden, ja Johaug on ylipäätään ainoa normaalimatkoilla voittoon yltänyt hiihtäjä.

Mutta eipä Norjan hiihtokuningatar ole ollut entisessä loistossa. Ruotsin Frida Karlsson on lyönyt Johaugin tällä kaudella jo kahdesti, eikä Theresen dominanssi ole muutenkaan ollut entisessä mallissaan. Johaug loistaa tyytyväisyyttään hyvin menneeseen leiriin ja huhut kertovat naisen olevan kammoiskussa, mutta kyllä tämänhetkinen taso on lauantaihin asti arvoitus, ja todellinen iskukyky nähdään vasta olympialaduilla.

Tällä taustalla tuntuu hieman yllättävältä, että vedonvälittäjät ovat vetäneet Johaugin kertoimissa aivan lättänäksi. Bet365 tarjoaa hyvää kerrointa sille, että Johaug ei voita: kuka tahansa muu (The Field) saa tapahtumasta hyvän kertoimen 3,00. Tämä kattaa riskin, ja pääsemme hyvään betsiin kiinni ilman turhia analyysejä muiden hiihtäjien tämänhetkisestä levelistä.

10 euroa pelirahaa