Olympialaiset / Peking 2022 la 12.02. klo 10:00

Peking 2022 - Naisten viestihiihto

Naisten viesti on huippujännittävä!

Lauantainen naisten viestihiihto on urheilullisesti ja suomalaisten näkökulmasta erittäin mielenkiintoinen. Suomalaisten hiihtomenestys on ollut naisten puolella erittäin hyvää tähän asti: kirkkaimpana saavutuksena ovat tietysti Kerttu Niskasen ja Krista Pärmäkosken mitalit perinteisen kympillä.

Suomen kokoonpano on Anne Kyllönen – Johanna Matintalo – Niskanen – Pärmäkoski. Kaksi ensin mainittua hiihtävät perinteisellä, ja viimeiset osuudet edetään vapaalla: eli perinteisen mitalinaiset hiihtävät siis vapaan osuuksilla. Tämä on konservatiivinen ja varmin valinta, mutta absoluuttista huippua hakiessa ei ehkä optimaalinen vaihtoehto.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kisan ennakkosuosikkina matkaan lähtevä Ruotsi marssittaa viivalle kivikovan nelikon Maja Dahlqvist, Ebba Andersson, Frida Karlsson sekä Jonna Sundling. Alle odotusten esiintynyt Charlotte Kalla jätettiin siis pihalle viestistä. Sundling tulee olemaan päätöslenkillä kirihirmu, jota muut varmasti pelkäävät.

Venäjän joukkue on Julia Stupak – Natalia Nepryaeva – Tatiana Sorina – Veronika Stepanova. Venäläiset tulevat tarjoamaan muille ennakkosuosikeille todella kovan vastuksen. Venäjän joukkueessa ei ole siis ennakkoon ajatellen heikkoja lenkkejä, ja joukkue kuuluu ehdottomasti mitalisuosikkien joukkoon.

Kukapa olisi uskonut ennen kisoja, että Norjaa ei lasketa kolmen suosikin joukkoon? Therese Johaugin takana on kieltämättä tyhjän tuntuista, mutta katsotaanpa Norjan joukkuetta hieman tarkemmin: Helene Fossesholm jaksaa kyllä luistella vitosen, eikä Ragnhild Haga ole mikään hanttimimmi hänkään. Tiril Weng on avausosuudella pieni kysymysmerkki, mutta kaiken onnistuessa Norja pääsee hyvistä asemista vapaan osuuksille.

Norja on turhankin aliarvostettu, ja vetoihin lähtee Norjan mitalisijoitus riittävällä kertoimella. Suurempiakin ihmeitä näissä kisoissa on nähty kuin Norjan mitali.

10 euroa pelirahaa