Liiga ke 02.02. klo 17:00

Pelicans - Ässät

Häviääkö Ässät jo kymmenettä kertaa peräkkäin? Emil Larmi on rautaisessa iskussa Pelicans-maalilla

Pelicans nappasi edellisessä ottelussaan pitkästä aikaa voiton, kun se nollasi Jukurit vieraissa. Ässien synkkä tammikuu sai jatkoa viimeisimmässä väänössä Isomäessä JYPiä vastaan, eikä joukkue ole edelleenkään pystynyt voittamaan vuodenvaihteen jälkeen otteluakaan. Maalipuiden väliin joukkue on hiljattain osunut hieman paremmin, joten lienee vain ajan kysymys milloin avausvoitto irtoaa. Ehkä aurinko paistaisi risukasaan jo helmikuun avauskamppailussa.

Pitkään todella kehnosti pelannut Pelicans nappasi pitkästä aikaa voiton kaatamalla Jukurit vieraskaukalossa lauantaina maalein 0–3. Pelaaminen on kuitenkin ollut viime aikoina todella ailahtelevaa ja voitti oli miehistölle vasta vuoden ensimmäinen ja se katkaisi viiden ottelun tappioputken. Pussinokkien kuudessa viimeisimmässä ottelussa joukkue on onnistunut maalinteossa ainoastaan kahdeksan kertaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ässät on tappioistaan huolimatta osunut viime aikoina hieman paremmin maalipuiden väliin, kun se on tehnyt kahdessa viimeisimmässä kamppailussaan seitsemän maalia. Toki näistä osumista peräti viisi upposi SaiPan verkkoon 6–5-tappiossa. JYPiä vastaan maanantaina joukkue hakkasi jälleen kerran päätään seinään häviten lukemin 2–3. Loppuvuodesta peräti viisi kamppailua peräkkäin voittanut ryhmä on ajautunut pahaan kierteeseen hävittyään jo yhdeksän perättäistä ottelua.

Pelicansille edellisottelun voitto toi varmasti hieman lisää itseluottamusta, mutta joukkue on silti ollut niin kotona kuin vieraissa todella tehoton. Ylivoima toimii liian harvoin, eikä joukkueen tulosyksikkö pysty lunastamaan siihen suunnattuja odotuksia. Esimerkiksi Tšekki-vahvistukset Lukas Jasek sekä Jiri Smejkal ovat vaellelleet pahasti varjojen mailla viime aikoina ja etenkin ensimmäinen on todennäköisesti tuottanut viimeisimmissä otteluissa enemmän takaiskumaaleja omiin kuin onnistumisia hyökkäyspäässä.

Pelivalinnaksi tehottomien joukkueiden kohtaamisessa on otettava, että maaleja syntyy korkeintaan viisi (alle 5,5). Emil Larmi on ollut huikeassa iskussa isäntien maalilla viime aikoina, eikä Ässien maalinteko ainakaan helpotu. Toisaalta myös vieraiden Konstantin Volkov on pelannut kohtuullisesti. Lyö betsi sisään William Hillillä tästä ja nauti huikeasta tervetulotarjouksesta sekä markkinoiden nopeimmista kotiutuksista!

10 euroa pelirahaa