Liiga la 14.01. klo 17:00

Pelicans - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? Floppijoukkue HIFK heräilee ja liigasyksyn sensaatiojoukkueen totaalinen sulaminen ei yllättäisi!

Pelicans on yhä sarjassa kolmantena, mutta syksyn suurelle yllättäjälle on tiedossa vaikeat ajat. Joukkueen osumatahti on hyytynyt totaalisesti ja vahvoihin tuloksiinsa se on aiemmin päässyt nimenomaan erityisen laadukkaalla viimeistelyllä. Kukaan ei voi väittää yllättyvänsä, kun jokaisesta tilanteesta ei mene kiekko reppuun. Lahtelaisten osalta ei toki ole viime aikoina uponnut yhdestäkään tontista. Syyskauden suurin floppi HIFK on puolestaan avannut uuden vuoden tehokkaana.

HIFK pelasi eilen Turussa ja Pelicans puolestaan konttasi Hämeenlinnassa. Isäntä on nyt jäänyt kokonaan maaleitta kahdessa ottelussa peräkkäin ja valitettavasti sen ei voi sanoa tulleen yllätyksenä. Tommi Niemelän joukoilta mitään ei oteta pois – syyskausi oli tuloksellisesti upea ja erityisesti hyökkäyspäässä joukkue oli sarjan tehokkaimpia. Tämä on kuitenkin kaksiteräinen miekka, sillä laatupaikkojen määrällä mitattuna lahtelaiset eivät ole edes lähellä eliittiä.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Vierailija on hiljalleen alkanut osoittaa merkkejä potentiaalistaan, kun se on latonut kolmessa alkuvuoden kamppailussaan kymmenen maalia. Hyökkäyspelillisesti HIFK ei ole esittänyt juuri kummempia otteita kuin syksyllä, mutta onnistumiset ovat selvästi ruokkineet itseluottamusta. Viimeisin tyylinäyte tästä saatiin, kun joukkue punnersi TPS:n vieraana kahden maalin takaa tasoihin ja pelasi vahvan vierasottelun jatkoaikatappiosta huolimatta.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Huomionarvoista: Tämä kaikki tapahtuu alivoimalla

Juha Jääskän tasoitusmaali!

📹 @cmoresportsfi

#HIFK #Liiga

Ville Peltosen miehistö on edelleen kolmanneksi viimeisellä sijalla sarjassa ja sillä riittää työnsarkaa. Otteluita on toki selvästi kilpakumppaneita vähemmän pelattuna ja alempi pudotuspeliraja häämöttää ainoastaan pisteen päässä. Ottelukohtaisella pistekeskiarvolla mitattuna joukkue menisi tällä hetkellä niukalla erolla ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle.

Vierailla ovat sivussa Sebastian Dyk, Kasper Kotkansalo sekä Miro Väänänen. Perjantaina HIFK tiedotti hankkineensa NHL:ssä 28 ottelua pelanneen ja niissä kuusi maalia iskeneen Kevin Royn Helsinkiin loppukauden kattavalla sopimuksella Brynäsistä. Kanadalaistaiturista toivotaan täsmäasetta tulosyksikköön ja ylivoimalle, mutta vielä Pelicansia vastaan tuore vahvistus ei ole kehissä.

HIFK:n lopullinen voitto on maistuva betsivalinta. Pelicansin voisi sanoa olevan odotetustikin valumassa terävimmästä kärjestä ja vierailla moottori on käynnistynyt uuteen vuoteen mukavasti. Hyödynnä mainio tervetuliaistarjous ja iske betsi huippukertoimella sisään William Hillille tästä!