ti 02.04. klo 18:30

Pelicans - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ryöstääkö Pelicans katsojat viimeistä kertaa? HIFK ei ehkä sittenkään halua vielä Leville!

Lopulta Lahdessa tarjoillaan kuin tarjoillaankin kiekkokevään toistaiseksi kiimaisin kamppailu eli Pelicansin ja HIFK:n välisen sarjan seiskapeli. Moni veikkaili ennen sarjan alkua, että tästä otatuksesta tulee pisin sekä tasaväkisin kamppailu, kuten lopulta kävi. Kukaan ei tosin odottanut, että Pelicans nappaisi ensimmäiset kolme ja helsinkiläisvierailija puolestaan seuraavat kolme matsia nimiinsä. Lahdessa on päätetty imuroida tänä keväänä kiekkojännärien taskut tyhjiksi NHL-hinnoilla, mutta halli täyttyy jälleen.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja koppaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tulos tai ulos – se on pelin henki. HIFK on voittanut kolme viimeisintä ottelua laitettuaan puolustusmuottiinsa muiden osa-alueiden ohella reilusti lisää yksinkertaisuutta. Niko Hovisen roolia ei voi liikaa korostaa, sillä kakkosvahtina runkosarjassa torjunut konkari on ollut erinomaisessa iskussa. Pelicansin keinot kookkaan kopparin ohittamiseen ovat olleet vähissä. Vastaavasti Niklas Kokon otteissa lahtelaisten maalilla on havaittavissa pientä kokemattomuuden tai ylimääräisen latauksen tuomaa epävarmuutta. Viimeksi nuori Pelicans-torjuja oli tulos tai ulos -tilanteessa nuorten MM-kisoissa vuodenvaihteessa ja se ei aivan nappiin mennyt.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Kapteenia ei kylmää. #HIFK #Liiga

Järkälemäinen momentum on kolme viimeisintä matsia voittaneella vierailijalla, joka on samaisella otannalla voittanut myös maalivahtipelaamisessa ja ollut erikoistilanteissa vahvempi. Pelicansin ylivoima ei lainkaan vakuuta, koska siitä puuttuu kriittisiltä tonteilta laukaisu-uhkaa. HIFK:lla ei vastaavaa problematiikkaa ole. Pitää muistaa, että Ville Peltosen miehistö on jo yhden ryöstön Lahdessa onnistunut tekemään ja paljon helsinkiläiskannattajia on matkaamassa myös seiskapeliin.

Juuri tässä hetkessä Uhmapelaajat näkee, että HIFK:n voittosuoran tuoma itseluottamus ja momentum pesee lahtelaisten kotiedun. Vierailija saattaa saada Tony Sundin takaisin alakertaansa ja tärkeän kiekollisen puolustajan paluu varmasti piristäisi vieraita entisestään. Pelivalinnaksi isketään lopullinen vierasvoitto sopivalla panostuksella.

Hekumallinen seiskapeli-ilta on varmuudella tiedossa Isku Areenassa tiistain ratoksi. Hekumallisia ovat olleet myös lippujen hinnat, sillä tiketit katsomoiden seisomaosioihin ovat halvimmillaan noin 50 euroa, yläkatsomoon istumaan 70 euroa ja paalulle halutessaan saa pulittaa lähemmäs satasen. Esimerkiksi Tampereella marraskuun alussa pelattaviin Dallasin ja Floridan NHL-matseihin olisi voinut päästä suurin piirtein samalla hinnalla kuin Iskun piippuhyllylle tänä keväänä. Vaikka kaikki irtoliput tiistaille eivät välittömästi menneet kaupaksi, vaikuttaisi halli tulevan jälleen täyteen.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.