Liiga la 22.10. klo 17:00

Pelicans - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uhmapelaajat näkee Helsinki-lisää kotikertoimessa! HIFK on ylitehokkaan isännän vastakohta hyökkäyspäässä

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat 50€ edestä betsejä HIFK:n tappion kautta tallettamalla vain 25€.

Pelicans isännöi lauantaina HIFK:ta, jolle maalinteko on ollut todella haastavaa. Kotijoukkue on puolestaan viimeistellyt suhteessa paikkamääräänsä jopa hämmästyttävän hyvin ja ero HIFK:n tekemiseen on järkälemäinen myös ylivoiman osalta. Helsinkiläisillä on ollut läpi kauden todella vaikeaa reissussa – seitsemässä vieraspelissä on tullut yhtä monta tappiota ja matkalle on tarttunut ainoastaan kaksi pistettä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

HIFK:lla on iso maalinteko-ongelma, eikä parantunut puolustuspelaaminen vie sitä pois. Vierasotteluissa joukkueen viimeistely on ollut karmivan huonoa paikoista huolimatta ja maalikeskiarvo osoittaa ainoastaan karvan yli yhtä per reissukamppailu. Jopa kerran vuodessa yhden Leijonien kamppailun maailmanmestaruuskisoissa katsova tietää, että lätkämatsia on pidemmän päälle aika hankalaa voittaa, jos tekee noin yhden maalin ja laskee niitä omiin yli kahden keskiarvolla.

Pelicans on täysi vastakohta verrattuna HIFK:n tekemiseen. Lahtelaiset ovat onnistuneet paikoistaan isossa kuvassa ensiluokkaisesti ja jopa reilusti odottamaansa paremmin. Tämä kaava tietysti murtuu jossain vaiheessa, mikä tasoittaa tilannetta – tällä hetkellä meno kuitenkin vakuuttaa ja neljän ottelun voittoputkessa oleva joukkue on täynnä itseluottamusta. Ero vieraisiin erityisesti maalintekotehokkuuden osalta on niin radikaali, että sen on pakko näkyä kaukalossa. Toki tulevan matsin osalta kannattaa huomioida, että helsinkiläiset matkasivat myöhään illalla JYPille niin ikään vieraissa tulleen 2–1-jatkoaikatappion jälkeen Lahteen. Isännille perjantai oli puolestaan huilipäivä matseista.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
JYP iskee jatkoajalla ja nappaa lisäpisteen. Me lähdetään Lahteen. #HIFK

Surkea HIFK ei saa mitään kotiinviemisiksi ja ala-arvoinen vierastilasto saa jatkoa. Pussinokille tarjotussa kertoimessa vaikuttaa tällä kertaa olevan hieman aiemmilta ajoilta sangen tuttua Helsinki-lisää. Ei ole ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun markkina ei tiedä miten päin pitäisi HIFK:n ottelussa olla. Joka tapauksessa Uhmapelaajat pitää pelikaanipaitoja selvästi todennäköisempänä voittajana ja kelpovalintana kupongille. Toki ideaa tähän matsiin on sen verran, että nostetaan myös toinen valinta! Alle 4,5 maalia on niin ikään erinomainen ja hieman matalamman riskin vaihtoehto, kun katsoo Pelicansin selvästi yliampunutta maalitehtailua suhteessa tontteihin ja vastaavasti HIFK:n tehottomuutta.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ heikkotasoista vierasjoukkuetta HIFK:ta vastaan tai koko ottelun alhaiselle maalimäärälle, voitat normaalisti betsin napsuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Pelicans” tai “Totals – maalimäärä alle 4,5” sisään talletuksellasi.
4. Jos betsi osuu, saat 56,25€ tai 43,75€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.