la 23.03. klo 17:00

Pelicans - HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Levi kutsuu, kuuleeko Helsinki? HIFK:n suoritustaso takaa hiihtokelit kesäloman alkuun!

Pelicans haki Helsingistä puolivälieräsarjan toisen kiinnityksensä HIFK-maalivahdin suosiollisella avustuksella, mutta stadilaiset ovat todella pahasti lukossa myös muuten. Hyökkääminen on melkoista lyijyä ja se ei tunnu millään pääsevän kunnolla haastamaan Pelicans-puolustusta. Perjantaina lahtelaiset eivät edes joutuneet rikkomaan kertaakaan koko ottelussa.

*Tsekkaa tästä maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

HIFK:ssa on syytä herätä tai muuten kesäloma lyö vasten kasvoja ensi viikolla. Joukkueen pelaaminen on muovista ja tehotonta taaperrusta, jossa kaikki luovuus sekä rentous loistaa ainoastaan poissaolollaan. Miljoonamiehistö on syväjäässä. Surkean joukkueen takana sarjan kahdessa ensimmäisessä ottelussa pelannut Roope Taponen suli kohtalokkaaseen virheeseen perjantaina ja se ratkaisi voiton Tommi Niemelän miehistölle. Niklas Kokko puolestaan on ollut Pelicansin maalinsuulla erinomainen.

Liiga

@smliiga
🚨 Luboš Horký kiittää lahjasta ja iskee @PelicansFi:n kiinni vierasryöstöön! 🎁

📺 @MTVUrheilu | #Liiga #PelicansFi

Jos Ville Peltonen tiimeineen päätyy vaihtamaan kokeneen Niko Hovisen maalinsuulle lauantain kamppailuun, on ratkaisussa omat kysymysmerkkinsä. Myös Pelicansia urallaan edustanut 36-vuotias torjuja oli runkosarjassa hyvä, mutta etenkin kauden loppua kohden torjuntavuoroja tuli todella harvakseltaan. Pelicans luottaa varmasti HIFK:n lähentelyt sarjan ensimmäisissä koitoksissa tylsyttäneeseen Kokkoon myös jatkossa.

On vaikea uskoa, että HIFK:n pelaaminen yhtäkkiä vapautuisi. Joukkue on ajettu ahtaalle ja tappio lauantaina tarkoittaisi, että sen pitäisi voittaa jo neljästi putkeen. Vaikka lahtelaiset pelasivat mainion ottelun myös Nordenskiöldinkadulla, erityisesti sarjan avauskamppailu kotikaukalossa oli siltä briljantti. Helsinkiläisten aiemmin sarjassa esittelemällä suoritustasolla saa äkkilähdön Leville ja ehtii hiihtämään kesäloman alkajaisiksi.

Pelivalinnaksi lauantaille maistuu lopullinen kotivoitto. Pelicans on otteluparissa täysin kuskin paikalla ja HIFK:n yllätettyä surkeudellaan sarja on paketissa selvästi odotettua nopeammin. Leo Komarovin pelikielto jatkuu, mutta muita pelaajia ei ole tiettävästi parin ensimmäisen matsin aikana pudonnut sivuun.

*Tsekkaa tästä maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!