to 28.03. klo 18:30

Pelicans - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mikään ei pelasta! Pelicans marssii Lahdessa jatkoon ja lähettää HIFK:n ansaitusti kesälomalle

HIFK selviytyi kotiottelustaan hikisesti kolmannessa jatkoerässä, mutta erittäin virkamiesmäistä joukkueen tekeminen on. Pelicansilla oli vierasottelussa kosolti huonoa tuuria, mutta mitään hätää sillä ei ole – sarja on katkolla Lahdessa torstaina. Erityisesti kotikamppailuissaan lintulauma on ollut loistava ja sarjan alkumetreiltä saakka on ollut selvää, että stadilaisten kausi on lopussa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vieraiden ykkösmaalivahdin paikan riistänyt Niko Hovinen lienee jälleen tolppien välissä, kun HIFK yrittää pitää kautensa elossa Lahdessa. Toistaiseksi plakkarissa on yksi voitto ja yksi tappio, mutta joukkue edessä ei tee hommia erityisen helpoksi. Kaavoihin kangistunut ja virkamiesmäinen HIFK on ollut sarjassa numeroita selvemmin heikompi. Tietysti kaikki on mahdollista – jos sarja vielä siirtyisi Helsinkiin, olisi se kuitenkin yllätys.

Liiga

@smliiga
🚨 Kasper Puutio painaa @PelicansFi:n johtoon Nordiksella! 🔥

📺 @MTVUrheilu | #Liiga #PelicansFi

Vaikka HIFK voitti edellisen ottelun, tuli voitto pienimmällä mahdollisella marginaalilla ja kolmannessa jatkoerässä. Toistaiseksi HIFK ei ole kyennyt yhdessäkään matsissa tekemään yli kahta maalia lahtelaisia vastaan ja kaksi osumaa ei torstai-iltana riitä. Niklas Kokko ja erinomaisesti pelaava Pelicans-puolustus eivät tee hommaa helpoksi. On vaikuttanut siltä, että HIFK:n tärkeimmät nimet eivät ole missään vaiheessa päässeet kunnolla sisälle sarjaan. Leo Komarov on jälleen pelikelpoinen, mutta eihän ratkaisuja voi odottaa Komarovilta saati Micke-Max Åstenilta, jonka unelma neljän maalin kaudesta toteutui jo runkosarjassa.

Kotonaan Pelicans on ollut tässä sarjassa niin hyvä, että HIFK:lta vaadittaisiin megaluokan parannusta, jotta voitto olisi otettavissa. Kun sarjaa on saatu katsella jo neljä ottelua, on suhteellisen hyvä otanta – myös tilastollisesti – missä mennään. Homma jatkuu sillä tavalla, että sarja menee Lahdessa pakettiin selvin numeroin. Lapulle isketään kotijoukkueen voittoa vähintään kahdella osumalla (Pelicans -1,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.