pe 31.03. klo 18:30

Pelicans - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Välierät alkavat nurinkurisesti – pelastaako sekään Pelicansia?

Tampere Areenan konsertit pakottavat sekä Tapparan että Ilveksen aloittamaan välieräsarjat kahdella vieraspelillä, mikä ei tietenkään ole optimaalinen lähtökohta kotiedusta nauttiville joukkueille. Perjantaina nähdään ensimmäiset merkit siitä, onko tällä vaikutusta välieräsarjojen dynamiikkaan. Tamperelaisseurat ovat joka tapauksessa suosikkeja etenemään loppuotteluun, ja tämä olisikin ensimmäinen kerta sitten vuoden 1983, kun liigan loppuotteluissa nähtäisiin paikalliskamppailu.

Pelicans joutui tahkoamaan KalPan kanssa game seveniin asti, mutta lahtelaisilla on kyllä aikaa vetää henkeä ennen välierien alkamista. Siksi varsinkaan sarjan alussa nuorelle ja tiiviisti yhteen hitsautuneelle joukkueelle on aivan turha laskea rasituksesta miinusta. Pelicansin tehohirmut olivat puolivälierissä Lukas Jasek sekä Lars Bryggman. Myös Tyler Kelleher teki arvokkaita maaleja. Maalilla Patrik Bartosak kantoi vastuun, ja hyvin kantoikin. Jasper Patrikainen on kyllä tarvittaessa erittäin hyvä kakkosveska. Pahimmat uhkakuvat avainpelaajien loukkaantumisista näyttävät nyt hälvenneen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Liiga

@smliiga
Jašek pisteykkönen, Lehterä maalipörssin kärjessä – playoffsien tilastokärjet! 🔥

🚗 Yhteistyössä @Autokeskus!

#Liiga

Myös Ilves luotti pelkästään ykkösveskariin puolivälierissä – Marek Langhamer torjui Padan kesälomille varmoin ottein. Kenttäpelaajista ainakin Les Lancasterilla lienee jotain vaivoja – sen verran vähäistä tehokkaan jenkkipakin käyttö on ollut. Välillä suvantovaihetta elänyt Eemeli Suomi oli Ässiä vastaan elementissään, ja myös Matias Mäntykivi sekä Joona Ikonen tehoilivat mukavasti. Tamperelaiset tuntuvat suhtautuvan rauhallisesti välieräsarjan alkamiseen vieraissa. Ässiä vastaankin otettiin tarvittava ja vakuuttava vierasvoitto, jotta sarja saatiin ajoissa poikki.

Ilves kyllä on parhaimmillaan kotonaan, mutta Lahteen ei ole pitkä matka, ja sinnekin saadaan hyvää kannatusta. Ilves viimeisteli maaleja Ässiä vastaan tehokkaasti, ja se on vieraissakin suosikki, vaikka Pelicans nimenomaan pääsi välieriin pitämällä kotietunsa. Tästä huolimatta materiaaliltaan vahvempi Ipa kelpaa ensimmäisessä ottelussa peleihin. Ja veto on mallia XL!