to 13.04. klo 18:30

Pelicans - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Katkon paikka Lahdessa! Löytyvätkö Ilveksen kadonneet tehot vai iskeekö Pelicans Iskulla finaaleihin?

Pelicansilla on katkon paikka kotiluolassaan torstaina, kun se isännöi Ilvestä vasta toista kertaa tässä sarjassa. Joukkue onnistui kuin onnistuikin ryöväämään kotiedun itselleen katkaisupeliin ja nyt nähdään, mistä Ilves-joukkue todella on tehty. Vieläkö joukkue tulee, vai yllättääkö Pelicans toden teolla ja etenee finaaleihin? Herkullisista iltaa odotellaan ja tiukat väännöt saanevat jatkoa myös Lahdessa. Vierailija on nyt ensimmäistä kertaa selkä seinää vasten!

Ilveksen osalta Marek Langhamerin kunnosta ei kerrota mitään, joten oletusarvo on, että Jakub Malek jatkaa joukkueen maalilla. Toki Malekia ei missään tapauksessa ole syyttäminen tappioista tässä sarjass ja nuoren tšekkikassarin pää on kestänyt erinomaisesti. Pelicans-maalia vartioi loistovireessä pudotuspeleissä torjunut Partik Bartosak.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tampereen Ilves

@ilveshockey
. * * .🌙 * . * ☄️.
* . 🌍 * . * 💫 *
. * PER ASPERA * .
* . AD ASTRA *✨
. . * ✨ . * . * *
* . . . * 🌕 .
* 🌕 . . * ⭐️ * . *

#Ilves #Liiga

Viime aikoina eli käytännössä toisen osaottelun jälkeen lahtelaiset ovat pysyneet suhteellisen hyvin poissa jäähypenkiltä, mutta ampuuko lataus yli kotikaukalossa? Tämä on eittämättä kova paikka myös pelikaaneille ja nämä karkelot eivät sille ole aivan jokavuotista herkkua. Ottelusarja on ollut pelillisesti äärimmäisen tasainen. Vaikka huomio on kääntynyt pitkälti Ilveksen tehojen puuttumiseen, ykkösmaalivahdin loukkaantumisen haihatteluun sekä tietysti Pelicansin yllätyksiin, on tupsukorvapaitainen vierailija iskuetäisyydellä. Kolisisiko jälleen torstaina erikoistilanteista vieraiden osalta?

Konseptia ei lähdetä pitkävedoissa muuttamaan, vaikk sarja on 3–2-numeroissa Pelicansin hyväksi. Uhmapelaajat liputtaa Ilveksen voiton puolesta (1X2). Tupsukorvat on joukkueista isossa kuvassa parempi ja jopa tässä sarjassa se on ollut enemmän kuskin paikalla pelillisesti – tehot ovat toki jääneet uupumaan. Lahtelaisten kotiottelussa mökki on takuuvarmasti täynnä ja tunnelma katossa, mikä hyödyttää molempia – ja eiköhän karavaani matkaa vielä parin päivän kuluttua takaisin Nokia Areenalle.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Ilves), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Ilves” 25€ panoksella ja voit voittaa 59€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.