Liiga ke 16.03. klo 18:30

Pelicans - Ilves

Jatkuuko Pelicansin maalinteon tuska myös Ilvestä vastaan? Panokset eivät tästä juuri voisi nousta!

Pelicans taistelee pääsystään pudotuspeleihin, eikä joukkue helpolla pääse. Seuraavana vastaan tulee runkosarjan voitosta kamppaileva ja huippuvireinen Ilves, joka on kolmen ottelun voittoputkessa ja kesti viimeksi järkyttävän sekoilunsa JYPiä vastaan. Isäntä on jäänyt kahdessa edellisessä ottelussaan maaleitta, mutta Ilvestä vastaan osumia luulisi syntyvän.

Tommi Niemelän Pelicans on tällä hetkellä kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa avauskierrokselle. Joukkueen takana on KalPa hengittämässä niskaan, eikä paikka pleijareissa ole missään tapauksessa varma. Kahdessa edellisessä ottelussaan Pelicans on hävinnyt kotonaan Jukureille sekä vieraissa Tapparalle – molemmat ottelut olivat todella kuluttavia ja kovia matseja, joissa lahtelaiset eivät lopulta saaneet ensimmäistäkään maalia aikaiseksi.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Pelicansissa on vähän liikaa kahden kerroksen väkeä. Esimerkiksi tšekkiläiset Lukas Jasek sekä Jiri Smejkal ovat parhaimmillaan vahvoja, kun peli kulkee. Tiukoissa kamppailupeleissä, kuten parissa edellisessä, tämä kaksikko jää kuitenkin jalkoihin ja etenkin ensin mainittu on ollut liikenteessä todella flegmaattisella ilmeellä. Hannes Björninen on ollut erinomainen vahvistus, mutta yksin ei olympiakullan ratkaissut entinen Jokerit-hyökkääjäkään pysty Pelicans-laivaa kääntämään.

Ilves on vuotanut edellisissä kolmessa ottelussaan 11 maalia omiin ja näistä kahdeksan on tullut SaiPaa sekä JYPiä vastaan. Lauantain jälkeen joukkue on kuitenkin saanut huilata, kun isännille tiedossa on puolestaan tiedossa jo toinen perättäinen pelipäivä lyhyessä ajassa. Keskiviikon ottelu on joukkueelle jo neljäs kuudessa päivässä. Ilves puolestaan on saanut levätä lauantain jälkeen, eikä se pelannut viime perjantainakaan.

Pelivalinnaksi otetaan lopullinen vierasvoitto. Pelicans on ollut tehoton ja Ilves puolestaan on kyennyt voittamaan otteluita jopa päästettyään järkyttäviä määriä maaleja – kelkan kääntää lopullisesti todella merkittävä lepoetu. Vierailla on pelissä runkosarjan voitto ja isännillä pudotuspelipaikka – tajuttomilla panoksilla mennään. Tulevan matsin jälkeen Ilveksellä on jäljellä vielä neljä sarjapeliä, mutta isännille niitä jää enää kaksi.

10 euroa pelirahaa