Liiga la 12.03. klo 18:30

Pelicans - Jukurit

Saako Pelicansin viikko täydellisen päätöksen?

Pelicansin huikea kiekkoviikko päättyy lauantaina kotiottelulla Jukureita vastaan. Lahtelaiset ovat raapineet viikon mittaan hyvin pisteitä kasaan pudotuspelitaistoa ajatellen, mutta kovin vastustaja on vasta edessä. Toisaalta Jukureiden pelissäkin on näkynyt viime aikoina selviä heikkouden merkkejä. Pelivalintamme on Pelicansin kotivoitto.

Pelicans on pelannut tällä viikolla Kärppiä ja TPS:ää vastaan. Kummassakin matsissa pussinokat olivat selvästi parempi joukkue. Kärpät keskittyi vain puolustamaan ja yritti iskeä tarvittavat maalit ylivoimalla. TPS taas jäi vahvan alun jälkeen täysin jalkoihin, ja 50 minuuttia ottelusta oli selvää Pelicansin hallintaa. Avauspelaamisessa lahtelaisilla on edelleen pieniä ongelmia, mutta kova taistelutahto auttaa kääntämään päätykamppailut voitoiksi ja maalipaikoiksi. Pelicans on vaarallisimmillaan juuri nyt.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Jukurit on ottanut neljästä viime ottelustaan kolme voittoa, mutta se ei kerro koko kuvaa. Sarvipäät hävisivät Kärpille 2-0, vaikka oululaisten peli oli sekaisin kuin seinäkello. Sen jälkeen Jukurit on napannut voitot JYPistä, KooKoosta ja SaiPasta. Vastustajat ovat olleet heikkoja, mutta Jukurit ei ole montaa maalia iskenyt ja ottelut ovat ratkenneet todella pienillä marginaaleilla. Kysymys kuuluu, onko Jukureiden hyökkäys vahvempi kuin Pelicansin puolustus ja onko Jukureiden puolustus vahvempi kuin Pelicansin hyökkäys? Mielestämme vastaus kumpaankin on selvä ei. Mikkeliläiset ovat altavastaajina kummassakin päässä kenttää.

Pelicans on päässyt hurjaan lentoon, kun Hannes Björninen toi joukkueeseen johtajuutta ja otteluiden panokset ovat katossa. Jukurit taas on turvassa ja pelannut löysiä pelejä heikompiaan vastaan. Lahtelaisten vimma voi hyvin yllättää mukavoituneet mikkeliläiset housut kintuissa. Ykkönen kupongille ja veto sisään!

10 euroa pelirahaa