pe 08.03. klo 18:30

Pelicans - JYP

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Onko JYPin pistekiintiö jo täynnä? Pelicansilla loistava mahdollisuus tarjota viihdettä koko rahalla!

Liigan osalta ollaan siirtymässä kohti pudotuspelejä ja luvassa on vielä runsaasti suurten panosten otteluita, mutta Pelicansin ja JYPin välinen kohtaaminen ei ole yksi niistä. Pelicansilla tottakai on vielä pelattavaa, mutta JYPin kausi puolestaan on viimeistä vihellystä vaille valmis. Jo valmiiksi valtavaa tasoeroa nostattaa myös isäntien motivaatioetu ja näin ollen Pelicansin kohdalla puhutaan valtavasta suosikista.

*Herkkua tarjolla myös Tampereen paikallisotteluun!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Kärjen takana käydään yhä kuumaa kilpailua ja Pelicansilla on hyvät eväät pitää kiinni kolmannesta sijasta. On kuitenkin toisaalta aivan sama kuinka hyvin Pelicans runkosarjan päättää, sillä kysymysmerkkejä jää ilmoille joka tapauksessa. Viimeiset vastustajat ei nimittäin ole tasoltaan kummoisia ja juurikin kovimpia kilpakumppaneita vastaan pussinokat on ollut hiljattain vaikeuksissa. Pelicansin viimeiset neljä tappiota on tullut Tapparaa, HIFK:ta, Kärppiä ja Ilvestä vastaan – lisäksi maaliero on ollut näissä otteluissa karu 5-18.

JYPin kausi on jo valmiiksi mennyt täysin penkin alle, mutta nyt se uhkaa vielä loppua kammottavan pitkään tappioputkeen. Tällä hetkellä alla on kuusi häviötä ja vain yksi piste TPS:n vieraana. JYPillä ei ole pitkään aikaan ollut paljoakaan annettavaa ja kun tappiot tuli muun muassa HPK:ta ja Sportia vastaan, ei odotukset tälle reissulle ole erityisen korkealla. Ylivoimaisesti suurin mielenkiinto kohdistuu Jerry Turkulaisen taistoon pistepörssin voitosta.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Lopputulos LähiTapiola Areenalta.

Meidän maalit iskivät Smith ja Malinen.

Seuraava ottelu pelataan perjantaina Lahdessa Pelicansia vastaan.

#JYPliiga #Liiga

Vedot päästään nappaamaan Pelicansin kautta ja lapulle päätyy -1,5 maalin tasoitusveto. Tasoero on jo valmiiksi valtava eikä Pelicansilta myöskään sovi odottaa mitään löysin rantein neppailua, sillä sijat 3-6 on edelleen täysin avoinna ja kotietu pudotuspeleihin on varmasti toiveissa. JYPillä on yksittäisiä aseita ja esimerkiksi ylivoimapeli voi laittaa Pelicansin ahtaalle, mutta JYP on tällä kaudella reissussa päästänyt sarjan toiseksi eniten maaleja ja Pelicans puolestaan on kotiyleisön edessä ollut yksi sarjan parhaista, joten rumat lukemat voi olla nopeastikin taululla.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Pelicans -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.