Liiga pe 14.01. klo 17:00

Pelicans - KalPa

Pelicans palaa askiin kahden viikon tauon jälkeen – tshekin olympiamiehet jälleen mukana

Pelicans palaa perjantaina kaukaloon ensimmäistä kertaa yli kahden viikon tauon jälkeen. Vastassa on KalPa, joka pelasi eilen kuluttavan ottelun Ilvestä vastaan. Kotijoukkue Pelicans on kertoimissa ennakkosuosikki, mutta silti tarjolla on oikein hyvä pelipaikka näistä asetelmista. Iskemme lapulle Pelicansin kotivoiton.

Pelicansilla luulisi latausta riittävän pitkän tauon jälkeen. Pussinokat saavat myös kentälle lähes parhaan mahdollisen miehistön. Ykkösketjun tutkapari Lukas Jasek ja Jiri Smejkal on jälleen kasassa. Syyskaudella kaksikko teki hurjaa tulosta ja oli pistepörssissä tuplajohdossa. Jasek on iskenyt tällä kaudella 30 0ttelussa tehot 5+26=31. Smejkal puolestaan on paukuttanut 26 matsiin 15+13=28. Kun tämä tshekkiduo on terveenä, Pelicansin vaarallisuus etenkin ylivoimalla on aivan omassa luokassaan. Tämä kaksikko valittiin myös Tshekin olympiajoukkueeseen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

KalPa lähtee matsiin raskaalla jalalla. Eilen kuopiolaiset pelasivat pidemmän kaavan kautta Ilvestä vastaan ja 4-3 voitto irtosi vasta jatkoajalla. Riittääkö tänään energiaa pitkän bussimatkan jälkeen? Lahtelaiset iskevät varmasti hurjalla intensiteetillä päälle. Heillä on ollut kaksi viikkoa aikaa ladata akkuja.

Esiin on pakko myös nostaa KalPan maalivahtipeli. Eero Kilpeläinen pelasi eilen, joten tänään torjuntavuorossa on kanadalaisvahvistus Connor LaCouvee. LaCouvee aloitti uransa Liigassa huimalla nollaputkella, mutta viime aikoina on ollut hiljaisempaa. Torjuntaprosentti on laskenut jatkuvasti. Nyt lukema on 91,20.

Pelicans pääsee lähtemään matsiin todella kovalla miehityksellä, kun joukkueen supertähdet ovat tervehtyneet. Lahtelaisilla riittää varmasti myös paljon energiaa ja näytönhaluja kotihallissa pitkän tauon jälkeen. KalPa on selvä altavastaaja eilisen pitkän ja raskaan pelin jälkeen. Yli kakkosen kerroin Pelicansin voitolle on tarjous, josta emme voi kieltäytyä.

10 euroa pelirahaa