Liiga pe 17.03. klo 18:30

Pelicans - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Puolivälierien tasaisin vääntö tiedossa, mutta vetoa ei tarvitse kauaa miettiä!

Perjantaina SM-Liigan play offien suhteen pistetään iso puukko hihaan, sillä puolivälierät alkavat. Pelicansin ja KalPan kohtaaminen tässä vaiheessa oli selvää jo puolivälierien jälkeen, sillä tähän pariin eivät säälipleijarit iskeneet millään tavalla. Molemmat joukkueet vetivät runkosarjan odotuksiin nähden todella komeasti, sillä yleisesti ottaen ennakkorankingeissa molemmat joukkueet keikkuivat muutaman sijan todellisia sijoituksia alempana.

Pelicansin lento säilyi runkosarjan loppuun asti, ja sarja päätettiin kolmella perättäisellä voitolla. Näiden joukossa oli viimeisin ottelu KalPaa vastaan, joka voitettiin selkeästi 6-2. Pelicans voitti savolaiset molemmissa kotiotteluissaan runkosarjassa. Runkosarjasta ei voi liikaa ottaa referenssiä, sillä nämä ovat eri pelejä. Pudotuspeleistä Pelicansilla on KalPasta huono muisto vuodelta 2017, jolloin kuopiolaiset katkaisivat Pelicansin selkärangan tylysti kahdessa viimeisessä pelissä. Poissaoloja on, mutta niistä ei enää tällä kaudella huudella.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Liiga

@smliiga
🚨 Topias Vilén raivaa tilaa, kiertää ja iskee komeasti sisään! 💪

Hurjassa liekissä oleva @PelicansFi iskee neljä maalia kakkoserään! 🔥

đź“ş: @CMoreSportFi | #Liiga #PelicansFi

KalPa osoittautui runkosarjassa odotettua pirteämmäksi tapaukseksi. Porukka on taitava ja fyysinen – tosin jälkimmäinen ominaisuus meni pitkin kautta muutaman kerran ylikin, ja kurinpidolla oli töitä. Maalissa Juha Jatkola on KalPan kaikki kaikessa – Pelicansillahan on tällä hetkellä kaksi kuumaa maalivahtia. Molemmat joukkueet tulevat laajalla rintamalla, ja runkosarjan lopussa loukkaantunut Jaakko Lantta olisi tärkeä lisä tässä mielessä play offeihin. Matsissa kohtaavat kaksi erittäin hyvää jääkiekkovalmentajaa – sekä Tommi Miettinen että Tommi Niemelä ovat tehtäviensä tasolla paremmin kuin hyvin.

Ensimmäisessä ottelussa ollaan Pelicansin matkassa vedoissa. Vaikka KalPa saattaa olla erittäin kova play off -joukkue tänä vuonna, näillä kertoimilla ja kotiedulla ei ole muuta mahdollisuutta kuin iskeä pelimerkit kotivoitolle. Ei muuta kuin puolivälierät käyntiin ja kiekko jäähän! Veto XLBetille – tsekkaa tää!