Liiga la 20.11. klo 17:00

Pelicans - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KalPan maalivahtikysymys tarjoaa pelipaikan

Lahden lauantain kiekkoillassa Pelicans pääsee ottamaan mittaa KalPasta. Ottelu on kotijoukkueen kannalta mielenkiintoinen suunnannäyttäjä tulevien viikkojen osalta. Oliko alkukauden menestys vain suonenveto, vai lähteekö Pelicans lentoon maaottelutauon jälkeen? Tässä vaiheessa jälkimmäinen tuntuu todennäköisemmältä, ja se tarjoaa myös hyvän pelipaikan. Pelivalintamme on Pelicansin kotivoitto.

Pelicansin uudelleensyntymistä ei tarvitse ostaa kuin sikaa säkissä. Lahtelaiset antoivat siitä näyttöjä jo torstaina SaiPaa vastaan. Pitkästä aikaa Pelicans hallitsi kiekkoa, hyökkäsi aggressiivisesti ja sai keikkoa toimitettua vastustajan maalille, eikä vain räpiköinyt puolustaen ottelussa mukana. Pelicans voitti ottelun maalein 5-3 ja vei laukaukset nimiinsä 24-11. Myös Pelicansin ylivoimakuvioita oli hiottu maaottelutauolla, kun neljästä ylivoimasta syntyi kaksi maalia.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

KalPa puolestaan lähtee otteluun väsyneellä jalalla. Joukkue kamppaili perjantaina kotihallissaan Lukosta 1-0 voiton. Ottelu oli erityisen kuluttava ja kuumatunteinen, kun kolmannessa erässäkin jaettiin yhteensä 18 jäähyminuuttia. KalPa pelasi myös keskiviikkona SaiPaa vastaan ja nappasi 3-0 voiton. Riittääkö tankissa vielä bensaa viikon kolmanteen matsiin? Kova pelirytmi on tärkeä kysymys etenkin maalivahtien osalta. Uskalletaanko Connor LaCouvee heittää kolmannen kerran tolppien väliin, vai saako torjuntavuoron Juha Jatkola (86,4%) tai Eero Kilpeläinen (87,5%)? KalPa joutuu valitsemaan jonkun kolmesta huonosta vaihtoehdosta.

SaiPa-ottelun perusteella näyttää vahvasti siltä, että Pelicans onnistui maajoukkuetauolla kääntämään viimein suuntansa. Nyt ollaan lähempänä sitä tasoa, jolla lahtelaiset jyräsivät Liigassa alkukaudesta. Pelivalinnasta erityisen houkuttelevan tekee KalPan maalivahtikysymys. Laitetaanko tolppien välineen väsynyt LaCouvee vai jompi kumpi alkukauden imureista? Kumpi tahansa käy meille, kun ruksitamme lapulle Pelicansin kotivoiton.