Liiga ma 20.03. klo 18:30

Pelicans - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Homma jatkuu todella tiukkana Lahdessa – pelivalintaa ei tarvi muuttaa, lunastetaan jälleen underilla!

Kahden ottelun perusteella Pelicansin ja KalPan välinen taisto välieräpaikasta on muodostumassa todella hienoksi kiekkonäytökseksi. Tässä sarjassa on kaikki hyvät ainekset kunnon play off -kiekkoon: kaksi hyvin valmennettua ja taitavaa joukkuetta, kunnon taistelua ja ryminää sekä yleisön syttyminen joukkueiden mukana. Odotettavissa on pitkä sarja, joka tulee ratkeamaan aika pieniin marginaaleihin.

Pelicans oli kotonaan askeleen edellä KalPaa, joka kotiyleisönsä siivittämänä äityi lauantaina oikein kunnon taisteluun kotikaukalossa. Tuomas Kiiskinen huudatti täyttä Niiralan monttua kahdella maalillaan, ja Juha Jatkola oli maalilla itse varmuus. Alivoima KalPalla toimi vallan loistavasti, mikä oli yksi voiton avaimista. Tommi Niemelälle jäi tsempattavaa sunnuntain välipäiväksi, sillä tappio oli lauantaina täysin ansaittu. Anton Mylläri sai avauspelin päähän kohdistuneesta taklauksesta kolmen matsin kakun. Lauantainen KalPan Juuso Mäenpään mailamiekkailu meni niin ikään kurinpidon käsittelyyn.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut lauantain #KalPa–#PelicansFi-ottelusta tilanteen ajassa 55.44, jossa KalPan Juuso Mäenpää lyö mailalla Pelicansin Ben Bloodia. Ottelussa tilanteesta tuomittiin 2 min huitomisesta.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Sunnuntaina molemmat joukkueet palauttelevat ja ainoa tähtäin maanantaiksi on, että pystytään pelaamaan täydellä sykkeellä omaa peliä. Vääntö jatkuu Lahdessa varmasti aivan yhtä tiukkana kuin tähän asti, ja KalPan olisi onnistuttava tässä sarjassa ottamaan ainakin yksi vierasvoitto, jotta paikka välieriin heltiäisi. Millään tavalla mahdotonta se ei ole, sillä niin tasaista meno kaukalossa on.

Pelin kuva jatkunee samanlaisena, eli maalipaikoille ei ole luvassa vapaataipaletta. Viime matsissa nostettiin underilla, ja pelivalinta pysyy nytkin samana. Totals-raja pysyy matalana, mutta niin pitääkin. William Hill makselee selkeästi paremmin kuin markkina yleisesti, ja tämä herkku poimitaan taskuun.