Liiga ti 28.03. klo 18:30

Pelicans - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huikea seiskapeli luvassa! KalPalla vielä yksi mahdollisuus ryöstöretkeen, mutta onko kotietu jälleen liikaa?

Kuudennessa ottelussa KalPa runteli Pelicansin lukemin 5-1 ja tiistaina sarja saatetaan päätökseen Lahdessa. Odotuksissa oli erittäin tasainen vääntö ja siispä seitsemäs ottelu ei varsinaisena yllätyksenä tule. Toistaiseksi tarjolla on ollut kaikkea mitä pyydettiin, eli tunnetta ja laadukasta lätkää. Pelicans lähtee kotiedun myötä maltillisena suosikkina, mutta todella pienistä marginaaleista on lopulta kyse.

KalPan kohdalle ehdittiin maalailla jo todella synkkiä pilviä kolmannen ottelun jälkeen, kun vierasvoitto karkasi käsistä aivan loppuhetkillä ja ykkösvahti Juha Jatkola loukkaantui. Toistaiseksi vieraat on kuitenkin onnistunut pitämään Pelicansin aisoissa ja niinpä Robin Rahmilla ei lopulta ole ollut erityisen vaikeaa tolppien välissä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERR√ĄTYST√Ą ūüėĪūüėĪ

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA T√ĄST√Ą

Lahden Pelicans

@PelicansFi
POSTGAME: ALEKS HAATANEN

‚ĚĆÔłŹ Game 6 KalPa - Pelicans 5-1

ūüó£ "Tiistaina menn√§√§n taas. P√§√§st√§√§n rakkaan kotiyleis√∂n eteen."

#PelicansFi #KalPa #Liiga

Toistaiseksi kotiedun merkitys on noussut suuresti esille, mutta pelilliset esitykset puoltaa sitä, että juurikin KalPa voisi olla se joukkue, joka pystyy tarvittavan vierasvoiton ottamaan. Vaikka erot on ollut varsin pieniä läpi sarjan, on Pelicansin isännöidessä kyseessä ollut niin sanottuja maalin pelejä jokaisella kerralla. KalPa on onnistunut pitämään Pelicansin maalipaikat ja laukaukset vähäisinä ja esimerkiksi kuudennessa ottelussa Pelicans pääsi vain 11 kertaa laukomaan kohti Rahmin vartioimaa maalia.

Viisi keltamustaa osumaa, 5300-p√§isen savolaisyleis√∂n edess√§ ‚Äď n√§it√§ kelepaa kelailla useampaankin kertaan! ūüôĆ

ūüé•: @CMoreSportFi

#KalPa #Liiga #Kuopio #KalevanPallo

Huikea matsi on varmasti luvassa ja Uhmapelaajat lähtee metsästämään ensimmäistä vierasvoittoa. KalPa on ollut pelillisesti kaksikosta vahvempi ja kun Jatkolan poissaolosta ei ole ongelmaa muodostunut, on sillä kaikki avaimet jatkoon. KalPan kertoimet on jo hieman laskemaan päin, mutta edelleen pieni panos suoralle vierasvoitolle on ehdottomasti paikallaan.