pe 23.02. klo 18:30

Pelicans - Kärpät

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Todellinen ökykerroin! Uhmapelaajat haistaa Kärppien mahdollisuuden Lahdessa

Herkullinen on tämä ottelupari eikä vähiten siinä mielessä, että isäntä lähtee otteluun vain neljä pinnaa oululaisia edellä. Kärpät kohtasi uuden valmennuksensa kanssa Pelicansin Oulussa joulun alla ja hävisi jatkoajalla, mutta sen jälkeen joukkueen pelaamisessa ja peluutuksessa on tehty merkittäviä muutoksia. Vedonlyöntimarkkinassa Pelicans on järkälemäinen ennakkosuosikki, mitä ei täysin pysty Uhmapelaajat allekirjoittamaan.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kärpät aloitti viikkonsa 1–0-voitolla HPK:ta vastaan ja ottelu oli todella laaduton vääntö, jonka oululaiset kuitenkin hoitivat riittävällä tavalla. Viime viikonlopun kamppailut KalPaa vastaan olivat Ville Mäntymaan miehistöltä huippuluokan esiintymisiä, joissa joukkue pääsi väläyttelemään myös huipputehokasta ylivoimaansa. Erikoistilannepelaaminen voi nousta kriittiseen rooliin myös Lahdessa, kun panokset ovat tapissa.

Liigapörssi

@Liigaporssi
Koivusen kuuma lapa! Kärppien hyökkääjä on tarjoillut eniten maaleja 5.jaksolla.

#liigapörssi #liiga #kärpät

Joukkueiden ylivoimapelaamisessa on ollut merkittävä ero. Kärpillä se on ennen perjantain ottelua sarjan kolmanneksi parasta (26,62%), kun isäntien tehokkuus (18,07%) on keskikastia ja suunnilleen tasalukemissa HPK:n kanssa. Pelicans on päässyt koko kauden mitassa pelaamaan yli 60 minuuttia oululaisia enemmän ylivoimaa, mutta tehnyt silti seitsemän maalia vähemmän. Edes Juhamatti Aaltosen saapuminen Lahteen ei tätä osa-aluetta saa keskinäisessä vertailussa näyttämään pelikaanimiesten kannalta vieraita paremmalta.

Kärppien erikoistilanneparemmuus ei suinkaan rajoitu ainoastaan ylivoimaan. Mäntymaan miehistö pelaa Liigan viidenneksi parasta alivoimaa (81,25%) ja tällä osa-alueella lahtelaiset ovat jopa pudotuspelisijojen alapuolella eli sijalla 11 – niin ikään melko rinnakkain heittopussi-Pallokerhon kanssa. Ottelussa tulee väkisinkin erikoistilanteita. Kun vierailija on petrannut myös tasakentällisin todella paljon, olisi epäilyttävää uskoa, että kummallekaan olisi merkittävää eroa tarjolla tasakentällisin.

Pelaajatilanteissa kummassakaan leirissä ei pitäisi olla suurempia muutoksia. Kärppien osalta Joose Antonen palasi edellisessä ottelussa sairastuvalta kehiin. Mielenkiintoa tietysti lisää lahtelaisten maalivahtivalinta eli laitetaanko Niklas Kokko pelaamaan tuoretta ex-seuraansa vastaan? Toisaalta kiinnostaa myös, asettaako Kärpät Kokon korvanneen Tomi Karhusen maaliin? Visaisia kysymyksiä, joihin vastauksia saadaan perjantaina! Joka tapauksessa Uhmapelaajien valinta perjantain koitokseen on Kärppien lopullinen voitto todellisella ökykertoimella.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.