pe 05.04. klo 18:30

Pelicans - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Nyt on kutkuttava asetelma! Torjuuko Niklas Kokko Kärpät kesälomalle Kärpät-maski päässään?

Lahdessa on huikea kiekkokevät käynnissä. Kansa maksaa lipuista mitä tahansa ja tulee kannustamaan turkoosia täyden mökin voimin sarjasta ja ottelusta toiseen. Puolivälierissä laulukuoroon lähti useamman megan pelaajabudjetilla operoiva HIFK, eikä pussinokkapaitoja kylmää seuraavallakaan kierroksella Iskulle luisteleva miljoonamiehistö. Jo runkosarjassa keskinäiset ottelut Pelicansin ja Kärppien välillä olivat huippulaadukasta laittoa ja taso tuskin laskee – pikemmin päinvastoin.

*Kaipaatko betsitarjouksia? Täältä pesee: 25€ ilmaisveto pelkällä talletuksella – ohjeet tipsin lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Sarjan kuuma peruna on maalivahtipelaaminen, sillä Pelicansin tolppien välissä operoi Kärppien kesken kauden hylkäämä Niklas Kokko. Vielä HIFK:ta vastaan Seattle Krakenin huippulupaus pysäytti kiekkoja Kärpät-maski päässään, mutta oululaisseuran logojen päälle oli liimattu pelikaaneja molemmin puolin. Tomi Karhunen tuli Kärppiin kesken nuorten MM-kisojen ja anasti Kokon paikan, jonka jälkeen kolmosvahdiksi pudonnut nuorukainen löysi itsensä nopeasti Lahdesta. Olisihan siinä ”kahavipöyissä” ja toimiston saunaillassa muistelemista Oulussa, jos Kokko laittaisi Kärpät-maski päässään pikkupedot pronssiotteluun.

Liiga

@smliiga
POV: @PelicansFi -kannattajien tunnelmat viimeisiltä sekunneilta ennen semifinaalipaikan varmistumista! 🙌🔥

#Liiga #PelicansFi

Asioiden edelle ei tietenkään pidä mennä. Vaikka Kokko–Karhunen-asetelmalla on mukavaa mehustella, on Kärpillä myös huippuvireinen Niclas Westerholm maalivahtitandemissaan. Jukurit-sarjassa molemmat maalivahdit esittivät isossa kuvassa kelvollisia otteita, mutta vierasotteluissa pelanneen Westerholmin tuntuma ja näytöt saattavat taata aloittavan veskarin roolin lahtelaisia vastaan. On kiinnostavaa nähdä, luottaako Ville Mäntymaa edelleen tasapuolisesti molempiin torjujiinsa vai valitseeko ennen joulua Kärppien peräsimeen tullut entinen puolustaja ykköshevosensa selkeämmin.

Runkosarjassa pisteet joukkueiden välillä menivät tasan ja Mäntymaan tultua Kärppien valmentajaksi molemmissa kohtaamisissa mentiin jatkoajalle. Helmikuun lopussa pelatun viimeisimmän näytöksen Lahdessa kaapi nimiinsä Kärpät, jonka tulikuuma ykkösylivoima voitti erikoistilanteissa. Jukurit-sarjassa oululaiset olivat erikoistilanteissa selvästi kuskin paikalla ja iskivät viisi maalia ylivoimalla, kun yrityksiä kertyi 12.

Pelicansin etu on, että se pääsee takomaan kliseisesti, kun rauta on kuumaa. Kärpät on ollut lauantain jälkeen pelaamatta, mutta lahtelaisittain tunnetasoa tuskin tarvitsee kaukaa hakea täydessä Isku Areenassa perjantaina. Isäntä oli erityisesti ratkaisevassa seitsemännessä matsissa helsinkiläisiä vastaan ylivoimainen kaksinkamppailuissa ja vahvempi hyökkäysalueella. Tärkeimmillä hetkillä Lars Bryggman otti sankarinviitan ja myös erikoistilanteet onnistuivat, kun oli pakko – se lupaa hyvää lahtelaisittain. Pelicansin tarjoilema intensiteetti voi yllättää Kärpät housut kintuissa ja avauskamppailuun lyödään lapulle kotivoittoa (1X2).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.