ti 09.04. klo 18:30

Pelicans - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ketjurulettiko neuvoksi, kun paineet kasaantuvat? Kärppien eväät on syöty ja Lahti huutaa Pelicans!

Pelicans tekee kentällä pienet asiat selvästi Kärppiä laadukkaammin. Loppupeleissä joukkeuiden pelitavat eivät älyttömästi eroa toisistaan, mutta lahtelaisilla tapa toimia kentällä on iskostunut joukkueeseen pidemmällä aikavälillä. Pelicans pystyy rytmittämään pelaamista paremmin, pysymään laadukkaammin kiekossa ja saamaan esimerkiksi tällä tavalla hallinnan itselleen. Nähdäänkö Kärpät-valmennukselta totaalinen ketjuruletti kolmanteen kamppailuun?

Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta peräti viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kärppien Ville Mäntymaa valmennustiimeineen on todella tukalassa paikassa. On järkyttävä ero, lähteekö Kärpät perjantaina kotikamppailuunsa 2–1- vai 3–0-tappioasemasta. Uskalletaanko laadukkaimmat pelaajat lyödä eri kentällisiin, jotta oululaiset pystyisivät paremmin vastaamaan Pelicansin laajuuteen? Ville Koivusta ja Teemu Turusta tuskin halutaan erottaa, mutta myös Arttu Hyryn johtamassa kentällisessä on toimivia palasia, joilla voisi saada voimakkaasti kaksikerroksista kokoonpanoa tasapainotettua.

Liiga

@smliiga
"Se on ollu varmaan vielä vaipoissa, kun mää oon näissä kulumissa pyörinyt..." 😂

@PelicansFi:in Juhamatti Aaltosella on "muutama" muisto kertynyt vuosien varrelta Raksilasta. 👀

#Liiga #PelicansFi

Pelicans ei ole antanut Kärpille juurikaan ylimääräistä ylivoima-aikaa. Kuten tiedetään, erikoistilannepelaaminen on vieraille selvä iskupaikka. Toistaiseksi Pelicans on kuitenkin jyrännyt viidellä viittä vastaan selvällä erolla ja hävinnyt erikoistilanteet vain maalilla. Kärppien pelaaminen on keskinkertaista, kun lahtelaiset pysyvät kiekossa ja pystyvät rytmittämään koko touhua. Jukurit-sarjassa Mäntymaan miehistö pääsi helpommalla, koska rytmejä ei varsinaisesti ollut. Olisiko oululaisvalmennuksen kenties aika kaivaa repusta myös muutamia Lauri Marjamäen Ouluun perintönä jättämiä teesejä? Niin kauan kuin Pelicans määrää tahdin, on se askeleen edellä.

Pelicans tietää Kärppien heikot kohdat. Martin Jandus ei olisi pärjännyt edes Mestiksen pudotuspeleissä, kun kiekko polttaa lavassa ja tekeminen on todella hermostunutta – lahtelaisten paine tšekkipuolustajaan on sen mukaista. Sama pätee omassa päässä ruotsalaispuolustajaan Victor Berglundiin, joka on todella hasardi. Taikooko Kärpät jostain palaset, joilla kauhukaksikon tai ainakin toisen herroista saa siirrettyä Connor Bunnamanin juttukaveriksi katsomoon? Ainakin Emil Pieniniemi pelaa vahvempaa kevättä kuin kumpikaan edellä mainitusta kaksikosta.

Kaikki paineet ovat vierailla. Valmennukselta odotetaan muutoksia, koska jos niitä ei tehdä, valuu sarja käsistä väistämättä. Pelicans pääsee kotiyleisönsä eteen melko vapautuneesti ja pitää muistaa kaukalon kokoero – Lahdessa tilaa on noin 150 neliötä vähemmän eli Kärppien alakerran mustiin lampaisiin puraisee paine huomattavasti äkäisemmin kuin Raksilassa. Pelivalinnaksi on pakko laittaa kotivoitto (1X2). Vaikka Kärppien valmennus räjäyttäisi jokaisen ketjukoostumuksen, on myös siinä riskinsä.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Pelicans” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.