Liiga ti 08.02. klo 18:30

Pelicans - KooKoo

Nähdäänkö tiistainakin posketon määrä laukauksia?

Liigan tiistain ottelukierroksella Pelicans kohtaa KooKoon. Odotamme ottelusta erittäin vauhdikasta, ja maalipaikoista tuskin on pulaa, jos katsoo joukkueiden viime aikojen otteita. Pelivalintamme onkin, että ottelussa tehdään yli 4,5 maalia. Veto osuu, jos matsi päättyy esimerkiksi 3-2, 4-1 tai 8-4 lukemiin.

Helmikuussa KooKoo on saanut maalihanat kunnolla auki. Ensin kouvolalaiset jyräsivät 5-2 voittoon Kärpistä ja viimeisimpänä kokivat niukan rankkaritappion Ilvekselle lukemin 3-4. Ilves-ottelussa maalipaikkojen määrä oli poikkeuksellinen. Joukkueet laukoivat maalia kohti yhteensä 96 kertaa. Näistä laukauksista 41 meni KooKoon nimiin. Poikkeuksellisen maalivahtipelin ansiosta lukemat pysyivät kuitenkin melko maltillisina.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Pelicansin viimeisimmässä ottelussa oli vastaava meininki. Lahtelaiset voittivat HIFK:n 1-0, mistä voisi ajatella ottelun olleen nihkeä vääntö. Todellisuudessa maalipaikkoja oli tolkuton määrä. HIFK laukoi Pelicansin maalia kohti poskettomat 50 kertaa. Pelicans puolestaan keräsi 32 laukausta, mikä ei sekään ole hassumpi määrä.

Ei ole ihme, että viime aikaisten vähämaalisten otteluiden jälkeen kertoimissa tulevaa kamppailua pidetään vaisuna ja vähämaalisena. Tähän mennessä kuuma maalivahtipeli on pitänyt maalimäärät matalina. Mielestämme ei ole kohtuullista odottaa samanlaista määrää paraatipelastuksia myös tiistaina. Pelicansin viimeistely on ollut kuitenkin hieman vaisua, joten valintamme on maltillisempi 4,5 maalimäärän ylitys. Jos pokkaa riittää, yli 5,5 maalimäärän vedolla voi edessä olla kunnon palkkapäivä.

10 euroa pelirahaa