Liiga ke 04.10. klo 18:30

Pelicans - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HIFK kaatui viikonloppuna! Aukeaako viime kauden finalistin ketsuppipullo vihdoin toden teolla?

Pelicans on ollut yksi kauden alun suurimmista pettymyksistä. Erityisesti maalinteko- ja ylivomapelaaminen ovat sakanneet. Lauantaina irtosi mielialaa ja itseluottamusta varmasti ylentänyt voitto HIFK:sta voittolaukauskilpailussa. Kysymys kuuluu, aukeaako ketsuppipullo vihdoin, kun Lahteen saapuu isäntiäkin surkeammin esiintynyt ja alati maaleja imuroiva KooKoo?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

KooKoo on pelannut melko runsasmaalisia kamppailuja. Harmillista on, että yleensä tämä on johtunut liian helposti annetuista tiloista omalla puolustusalueella. Jos vastustajille antaa keskimäärin lähemmäs pari liian helppoa osumaa illasta ja ottelusta toiseen, on matseja vaikeaa voittaa. Erikoistilanteissa kouvolalaisryhmä on ollut surkea. Ylivoima kulkee välillä, mutta tulosta ei tunnu tulevan – toisaalta jäähyllä istutaan paljon ja alivoiman prosentti on tällä hetkellä sarjan neljänneksi huonoin (70,00%).

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Ruotsalaispuolustaja Anton Mylläri palaa vahvistamaan Pelicans-puolustusta 💙

Lahden Pelicans on solminut Anton Myllärin kanssa sopimuksen kolmen kuukauden koeajalla.

📝 pelicans.fi/fi-fi/article/…

#PelicansFi #Liiga

Pelicans ei ole löytänyt siinä määrin tehoja kuin olisi voinut kuvitella finaalitappioon päättyneen edellisen kauden jälkeen. Toki tässä kohtaa pitää huomioida, että kautta ei ole pelattuna edes kymmentä ottelua ja lahtelaisilla on ollut useimmissa matseissa tarpeeksi paikkoja tehdä enemmän maaleja.

Heiveröistä KooKoo-puolustusta vastaan nopeammalla ja tasapainoisemmalla Pelicansilla on edellytykset avata kunnolla maalihanat. Viime viikonlopun voitto nosti varmasti joukkueen itseluottamusta, joten paluu kotiyleisön eteen ja hieman heikompitasoinen vastustaja saattavat tulla oikeaan aikaan. Betsit isketään isäntien voitolle varsinaisella peliajalla (1X2 – Pelicans).

Nappaa 25€ ilmaisveto Liigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Liigan avausviikon matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.