Liiga ti 14.02. klo 18:30

Pelicans - Lukko

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelicans joutuu todelliseen testiin sarjakärki Lukon saapuessa vieraaksi – maalihanat laitetaan jälleen kiinni!

Tiistaina Lahdessa on todellinen herkkupala tarjolla, kun sarjakärki Lukko saapuu Pelicansin vieraaksi. Molemmilla joukkueilla on ollut ajoittain omat heikot hetkensä, mutta tällä hetkellä kumpikin joukkue matkaa voittoputkessa ja tulosta syntyy. Lukko on joukkueista kiistatta vahvempi, mutta ottelun vähämaalisuuden ja Pelicansin kotiedun myötä lähtökohdat on äärimmäisen tasaiset.

Pelicansilla oli vuoden vaihteen jälkeen pidempään kestänyt heikko jakso, jolloin tappioita tuli paljon. Nyt isännillä on taas tuloksellisesti vahvempi jakso käynnissä, kun viimeisistä viidestä ottelusta on irronnut komeasti yhtä vajaa täydet pisteet. Nyt tuleva matsi tulee kuitenkin olemaan kovin haaste hetkeen, sillä voitetuista vastustajista ainoastaan HIFK kuuluu tällä hetkellä laadukkaisiin joukkueisiin. Neljä muuta voittoa tuli HPK:ta, JYPiä ja kahdesti sarjajumbo SaiPaa vastaan.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Lahden Pelicans

@PelicansFi
"Penalle" kahden pelin penaltti perjantain HPK-matsin hippasista ⛔️⛔️
Pelikiellon vuoksi jenkkipakki on sivussa ensi viikon kotiotteluista Lukkoa (ti) ja KooKoota (pe) vastaan.

#PelicansFi #Liiga

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio on käsitellyt perjantain #PelicansFi–#HPK-ottelusta kurinpitokäsittelyyn asetetun Pelicansin Ben Bloodin ja HPK:n Eetu Liukkaan tappelun. Molemmille pelaajille määrättiin kahden ottelun pelikielto.

Lue kurinpitopäätös ➡️ bit.ly/3E2cSj7

Lukko komeilee edelleen vakuuttavasti sarjakärjessä ja runkosarjan voitto on hyvää vauhtia matkaamassa Raumalle. Viime viikko oli Lukolta taas totutun vahva, kun ensin Tappara kaatui komeasti vieraissa, perään KooKoo taipui tasaisen väännön jälkeen ja lopulta myös Satakunnan derbystä irtosi voitto jatkoajalla. Vieraiden alakerta on illasta toiseen tasaisen vahva ja sitä myöten se on onnistunut pitämään paikkansa sarjan vähiten maaleja päästäneenä joukkueena. Puolustus sai myös hieman lisää vahvistusta, kun Sportissa pelannut Shaun Heshka liittyi Lukon riveihin.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
"Odotan vain playoffsien alkamista ja mestaruusjahtia."

🌟 Shaun Heshkan fiilikset maanantain aamujäiden jälkeen 🌟

#JokaPäivä #Lukko #Liiga

Tasapeli voisi olla ihan hyvä haku, mutta kertoimet on valitettavasti painettu jo alas, joten katseet kiinnitetään tällä kerralla maalimäärien suuntaan. Lapulle otetaan alle 4,5 maalia varsinaiselle peliajalle. Pelicans on viime aikoina saanut taas maalihanoja hieman auki, mutta osittain syy on ollut myös heikkotasoisissa vastustajissa. Molempien joukkueiden alakerta on sarjan eliittiä ja myös aikaisemmat kohtaamiset kaksikon välillä on ollut äärimmäisen vähämaalisia – kaikki kauden kolme kohtaamista on päättynyt kotivoittoon lukemin 2-1.