pe 20.10. klo 18:30

Pelicans - Lukko

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Riittääkö yksi onnistuminen kääntämään Pelicansin kelkan? Vierailija Lukko on loistavassa iskussa!

Perjantaina on luvassa erittäin mielenkiintoinen vääntö, kun Lukko matkaa Pelicansin vieraaksi Lahteen. Kauden alla joukkueet rankattiin hyvin pitkälti samoille sijoille kirkkaimman kärjen taakse, mutta toistaiseksi vain Lukko on pystynyt vastaamaan odotuksiin.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Suurin odotuksin kauteen lähteneen Pelicansin alkutaival on ollut suorastaan umpisurkea. Kauden alla Jasper Patrikaisen ja Jussi Olkinuoran muodostamaa parivaljakkoa pidettiin monien papereissa jopa sarjan parhaana, mutta toistaiseksi kumpikaan ei ole onnistunut vakuuttamaan tolppien välissä. Niin huono Pelicans ei kuitenkaan ole etteikö sillä olisi kaikki avaimet nousta pois sarjan hänniltä, mutta isolle ryhti liikkeelle on tarve. Tiistaina Pelicans sai pitkästä aikaa onnistumisen, kun CHL:n puolella Salzburg kaatui lukemin 1-5.

Lukko jatkoi vahvoja otteita tiistaina CHL:ssä kaataen hallitsevan Sveitsin mestarin Servetten lukemin 3-2. Brayden Burke aloitti terävästi kahdella maalilla, mutta lopulta illan sankari oli maalivahti Daniel Lebedeff 39 torjunnalla. Siinä missä Pelicansin alakerta on ollut pahasti tuuliajolla, on Lukko ollut huomattavasti vahvempi ja Lebedeffin sekä Samuel Harveyn muodostama maalivahtikaksikko on toiminut viimeisenä muurina maalilla. Ennen kaikkea Harvey on ollut alkukaudesta loistava ja päässyt myös pelaamaan Liigan puolella Lebedeffiä enemmän.

Ei Pelicans aivan niin huono joukkue ole mitä sarjasijoitus antaa ymmärtää, mutta sen verran syvän kuopan isännät on kaivanut, että tähän matsiin lähdetään ilomielin Lukon kelkkaan suoran voiton(1×2) muodossa. Pelicansin kohdalla on myös mainittava, että se on pelannut alkukaudesta sarjan tehottominta ylivoimaa ja lisäksi 0+11 tehoilla sisäisen pistepörssin kärkipaikkaa pitävä Ryan Lasch oli ainakin Salzburgia vastaan sivussa. Myös Aatu Jämsen on sivussa tositoimista ja Lukolta Josh Brooks on ollut poissa puolustuksesta.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa 1×2 – Lukko kertoimella 2,30.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.