Liiga la 27.11. klo 18:30

Pelicans - SaiPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

SaiPa ei ole mikään heittopussi!

Pelicans ja SaiPa kohtaavat toisen kerran peräkkäisinä päivinä. Eilen pussinokat nappasivat yli kahden maalin voiton kuten ennakoimme, mutta itse peliesitys oli erittäin heikko. Tälle päivälle Pelicansin kerroin on poljettu pohjamutiin. Sen sijaan näemme paljon houkuttelevampana kohteena SaiPan voiton. Otamme vetolapulle hieman turvaa veikkaamalla ottelun lopullista voittajaa. Näin veto osuu, vaikka SaiPa nappaisi voiton vasta jatkoajalla tai rankkareilla.

Eilisessä ottelussa SaiPa istui kuskinpaikalla alusta loppuun. Lappeenrantalaiset vyöryttivät hyökkäystä toisensa perään Pelicans maalille, mutta lopputuloksena oli 0-3 tappio. Laukaukset SaiPa voitti kuitenkin 32-16. Iso kiitos voitosta kuuluu Pelicansin maalivahti Emil Larmille, joka oli matsissa aivan liekeissä. Tarttuuko kiekko räpsään tänään samalla tavalla, vai onko Jasper Patrikaisen vuoro päästä näyttämään? Joka tapauksessa samanlaista maalivahtiesitystä ei kannata tälle päivälle budjetoida.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Lahden Pelicans

@PelicansFi
POSTGAME: @emillarmi
🔥 SaiPa - Pelicans 60 min 0-3
🗣 "Tuntui erityisen hyvältä olla takaisin ja ottaa voitto!"

#PelicansFi #SaiPa #Liiga

Pelicans luotti viime illan ottelussa kärkipelaajiensa yksilötaitoon. Joukkue onnistui käyttämään harvat maalipaikkansa tehokkaasti. Voittoon tarvittiin lopulta hyvän maalivahtipelin lisäksi käytännössä kaksi maalipaikkaa, josta Pelicans viimeisteli sähäkästi. Viimeinen niitti iskettiin tyhjään maaliin. Tästä suorituksesta SaiPan ei ole vaikeaa laittaa paremmaksi.

SaiPa ei ehkä ole ennakkosuosikki joukkueiden toiseen perättäiseen kohtaamiseen. Pidämme ottelua kuitenkin erittäin tasaisena ja vähämaalisena, jossa SaiPalla on jälleen kiekonhallintapuolellaan. Reilusti yli kolmosen kerroin SaiPan voitolle varsinaisella peliajalla, jatkoajalla tai rankkareilla on reilusti ylimitoitettu. Eilisen pelin perusteella SaiPa ei todellakaan ole mikään heittopussi.