Liiga pe 03.02. klo 18:30

Pelicans - SaiPa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelicans jättisuosikkina perjantain taistoon! Onko SaiPasta yllättämään, vai jatkuuko surullisen pitkä tappioputki?

Pelicansin ja SaiPan välillä käydään loppuviikosta kaksi taistoa. Ensimmäinen matsi pelataan perjantaina Lahdessa ja lauantaiksi joukkueet matkaavat Lappeenrantaan. Pelicansin pitäisi rutiinilla kerätä kuusi pistettä, mutta illan isännät ei ole viime aikoina aivan huippuiskussa ollut. Kuten kertoimistakin näkee, on Pelicans suorastaan valtava suosikki, mutta onko SaiPalla mahdollisuus yllättää?

Pelicans ei ole aivan alkukauden veroisessa iskussa ollut ja vuodenvaihteen jälkeen pistetahti on hiipunut. Nyt alla on kuitenkin kaksi peräkkäistä voittoa, kun ensi JYP kaatui kotona lukemin 3-1 ja tiistaina kovavireiseltä HIFK:lta Pelicans haki kaksi pistettä. Ennen kaikkea maalihanojen avaaminen olisi Pelicansin toiveissa SaiPaa vastaan, sillä esimerkiksi 10 ottelun otannalla kotijoukkue on heiluttanut verkkoja keskimäärin vain hieman alle kaksi kertaa ottelua kohden.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Pelicans päätti tammikuunsa voitokkaasti, kun HIFK kaatui lahtelaisten käsittelyssä jatkoajalla 3-2.

đź“ť RAPORTTI: bit.ly/3HNKvaJ

#PelicansFi #HIFK #Liiga

SaiPan tilanne tällä hetkellä on surullinen. Nyt vieraat matkaa kahdeksan ottelun tappioputkessa ja tasapeleillä pisteitä on kertynyt vain kaksi. SaiPaa kannattaa kuitenkin pitää silmällä loppukautta ajatellen. Sen otteet on ollut surkeita ja sitä myöten myös yleinen arvostus on kadonnut täysin. Lisäksi kun joukkueesta vaihtuu pelaajia, tulee yleensä näytönpaikat vähemmän vastuuta saaneille ja nuoremmille pelaajille. Vaikka taitotaso ei välttämättä päätä huimaa, voi SaiPa tarjota ajoittain yllättävänkin energisiä suorituksia.

SaiPa on ottanut haltuunsa sarjan huonoimman joukkueen tittelin, eikä se siitä enää tällä kaudella eroon pääse. Tällä hetkellä kuitenkin vieraille on tarjolla +2,5 maalin tasoituksella 1,73 kerrointa, joka ehdottomasti kelpaa testiin. Pelicans voi hyvinkin hallita ottelua mielin määrin, mutta viime aikaisella tehokkuudella se ei välttämättä tarkoita murskalukemia taululla. Panoksen kanssa kuitenkin pidetään kuitenkin maltti mukana.