Liiga to 18.11. klo 18:30

Pelicans - SaiPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelicans hakee uutta nousua maaottelutauon jälkeen! Nollaako Emil Larmi heti SaiPan?

Pelicans palaa maajoukkuetauolta torstaina, kun se saa vieraakseen jo keskiviikkona kotonaan KalPaa isännöineen SaiPan. Vierailija on selvä altavastaaja perättäisen pelipäivän otteluunsa, johon kotijoukkue ponnistaa suhteelliseen terveenä ja hyvin levänneenä. Lappeenrantalaisten paluu arkeen ei herättänyt hurraa-huutoja, eikä pisteitä välttämättä ole tarjolla Lahdessakaan.

SaiPa hävisi keskiviikkona KalPaa vastaan lukemin 0–3, kun kuopiolaisten tuore kanadalaismaalivahti Connor LaCouvee nollasi Kisapuistossa Sputnik-paidat. Vaikka tuore Liiga-vahti pelasikin erinomaisen ottelun, oli SaiPa todella kesy hyökkäyssuuntaan, eikä kyennyt missään tapauksessa luomaan riittävästi maalipaikkoja. On vaikeaa uskoa, että SaiPan viimeistely paranisi yhdessä yössä voittavalle tasolle.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Erinomaisesti alkukaudella esiintyneen Pelicansin vire hyytyi hieman ennen maaottelutaukoa, joka tuli sille varmasti erinomaiseen saumaan. Viiden ottelun otannalla lahtelaisilla on vyöllään ainoastaan yksi voitto – heikompi jakso pudotti joukkueen sarjataulukossa kärkikahinoista keskikastiin. On huomioitavaa, että erikoistilanteiden kokonaisarvioinnissa lahtelaiset yltävät selvästi sarjan kärkikuusikkoon toisin kuin SaiPa, joka jää selvästi keskikastiin etenkin 80,23% alivoimallaan.

Uhmapelaajat uskoo, että tauko on tehnyt isännille hyvää ja pelivalinnaksi nostetaan kotivoitto (1X2). Pelicans on liikkeellä vieraita raikkaammalla jalalla ja joukkue pääsee otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan. SaiPa ei vakuuttanut keskiviikkona ja seuraavana sillä on vastassaan kova lahtelaispuolustus viimeisenä lukkonaan Emil Larmi.