Liiga pe 21.04. klo 18:30

Pelicans - Tappara

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Riittääkö kotiyleisön tuki, vai joutuuko Pelicans jälleen taipumaan Tapparan ylivoiman edessä?

Liigassa Pelicansin ja Tapparan väliset finaalit jatkuu perjantaina Lahdessa ja heti perään lauantaina joukkueet matkaa takaisin Tampereelle. Avausottelussa nähtiin tietyllä tapaa viihdyttävyyden kannalta huonoin, mutta myös todennäköisin skenaario, kun Tappara nappasi ensimmäisen kiinnityksen tylysti lukemin 5-1. Vaikka Tappara ylivoimaisena suosikkina sarjaan lähti, ei Pelicans kuitenkaan tuloksesta huolimatta täysin jaloissa ollut ja perjantaina kotijoukkueen on pystyttävä vastaamaan Tapparan tehokkuuteen.

Tappara tuli odotetun terävästi ja Kristian Tanus vei kirvesrinnat johtoon ensimmäisessä erässä. Hiljalleen Pelicans pääsi kuitenkin paremmin peliin ja heti toisen erän alkuun Topias Vilen tasoitti lukemat. Toisen erän puolessa välissä Tapparan ottama aikalisä sai kuitenkin otteen takaisin kotijoukkueelle ja erän loppuun isännät iski nopeaan tahtiin kolme maalia. Sama meno jatkui kolmannen erän alussa ja Otto Rauhalan iskemä osuma päätti Patrik Bartosakin iltapuhteen Pelicansin maalilla. Lopulta Pelicansin ei kummoista kiriä saanut aikaiseksi ja voitto meni ansaitusti Tapparalle.

PELAA TĂ„STĂ„

Liiga

@smliiga
Tappara ottaa ensimmäisen kiinnityksen mestaruuteen kaatamalla Pelicansin lukemin 5-1!🔥🙌🏻

#Liiga #Tappara

Pelicansin kohdalla ollaan jo lähes pakkovoiton edessä, sillä 0-2 tilanteessa paluu Tampereelle ei kuulosta kovinkaan hyvältä tilanteelta. Vaikka avausottelun tulos oli mitä oli, tulee isännät varmasti tarjoamaan erittäin kovan haasteen kotiyleisön edessä. Läpi pudotuspelien Pelicans on ollut kotona äärimmäisen vahva ja ennen kaikkea se on onnistunut pitämään vastustajan maalit vähissä. Kurinalaisuus tulee olemaan suuressa roolissa, sillä Tapparan ylivoima on tehnyt hurjaa tuhoa läpi pudotuspelien.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
POSTGAME: TOPIAS VILÉN

❌️ Finaalien Game 1 Tappara - Pelicans 5-1

🗣 "Meidän pitää vain luottaa omaan pelaamiseen ja olla tiukempia puolustuspäässä. Kun saa pelin haltuun, niin se pitää lyödä pakettiin."

#PelicansFi #Tappara #Liiga

Uhmapelaajat lähtee hakemaan uutta yritystä alle 4,5 maalin vedolla varsinaiselle peliajalle. Bartosak todennäköisesti palaa takaisin tolppien väliin ja vaikka edellisessä ottelussa viisi meni omiin, ei hänen tasosta tarvitse olla suuremmin huolissa. Vaikka koko joukkueelta vaaditaan parannusta, on Bartosakin huippuotteet se, jonka avulla Pelicansilla on mahdollisuus tasata voitot. Kovinkaan moni joukkue ei kuitenkaan pysty varsinaista kuskin paikkaa ottamaan Tapparaa vastaan.