Liiga ti 24.01. klo 18:30

Pelicans - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nuori Pelicans on isoissa ongelmissa – Tapparan papparaisilla edessä rutiinivoitto

Tiistaina Liigassa nähdään mielenkiintoinen kärkikamppailu, kun vastakkain ovat nelossijalla oleva Pelicans ja kolmosena majaileva Tappara. Pelicans on ollut viime aikoina isoissa vaikeuksissa, kun taas Tappara on ollut totutun kliininen. Pidämmekin kirvesrintoja selvänä ennakkosuosikkina illan otteluun.

Viimeisistä viidestä ottelustaan Pelicans on hävinnyt neljä. Tappiot ovat jyrsineet nuoren joukkueen itseluottamusta, ja peli on mennyt aina vain vaikeammaksi ja vaikeammaksi. Pelicans tekee virheitä omalla alueella tuhottoman paljon, ja ylivoimapeli on murentunut totaalisesti. Pelicans kaipaisi kipeästi yhtä kovaa maalintekijää laitahyökkääjäosastolleen. Tällä hetkellä lahtelaiset ovat pahassa pinteessä. Nähtäväksi jää, kehkeytyykö vaikea jakso kriisiksi asti.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Liiga

@smliiga
🚨 Hyvää päivää, Juuso Mäenpää! 😱

Liekeissä oleva Mäenpää viimeisteli avauserään komeat pisteet 1+2. 🔥

📺: @CMoreSportFi

#Liiga @KalPa_Hockey

Tammikuun aikana Tappara on pelannut yhdeksän ottelua ja voittanut näistä kahdeksan. Voittoihin lukeutuu kaksi kivenkovaa välieräkamppailua sveitsiläistä EV Zugia vastaan. Alkukauden vaikeuksien jälkeen Tappara on löytänyt tasonsa ja lähestyy kovaa vauhtia Liigan kärkipaikkaa. Kirvesrintojen kokoonpanossa on hurjasti voittavaa kokemusta ja se näkyy jäällä. Yhdeksästä voitosta peräti seitsemän on tullut vain yhden maalin erolla. Tappara todellakin osaa kääntää tiukat matsit voitoiksi hurjalla prosentilla.

Pelicans ei ole viime peleissä vakuuttanut. Oikeastaan mikään pelin osa-alue ei saa puhtaita papereita. Muutenkin pussinokilla on ollut tällä kaudella isoja vaikeuksia Tapparaa vastaan. Näinpä pelivalintamme onkin Tapparan vierasvoitto.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Tappara 1X2 kertoimella 2,25.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,25 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.