ti 25.04. klo 18:30

Pelicans - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Finaalisarja on taas elossa! Pelicans on tarjonnut kovan haasteen, mutta vieläkö kotijoukkue pystyy nostamaan tasoa?

Tiistaina jatketaan Pelicansin ja Tapparan välistä finaalisarjaa ja tällä kerralla kamppeet siirretään takaisin Lahteen. Hetken jo näytti, että kyseessä tulee olemaan todella yksipuolinen sarja ja Tappara marssii mestaruuteen suorin voitoin, mutta niin vain sarjaan saatiin runsaasti lisää virtaa Pelicansin hakiessa valtava ryöstö Tampereelta.

Pelicans on onnistunut parantamaan esityksiä sarjan edetessä ja jo toinen ottelu oli siltä hyvää kamppailua, vaikka tulos jäi uupumaan. Kolmanteen otteluun lähdettiin Tapparan ollessa isäntänä ja ennen lauantaita Tappara ei ollut pudotuspeleissä vielä kotiyleisön edessä hävinnyt. Pelicans kuitenkin jatkoi siitä mihin perjantaina jäi ja tällä kerralla työnteko palkittiin. Toni Utunen vei ensin vieraat johtoon avauserän lopulla ja kolmanteen erään lähdettäessä lukemat oli 0-2. Tappara sai painetta päätöserässä, mutta lopulta vain kavennusmaalin verran ja Pelicansin iskiessä kahdesti loppuhetkillä lukemiksi jäi 1-4.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Lahden Pelicans

@lahdenpelicans
Pelicans hakee ensimmäisen kiinnityksensä mestaruuteen! 🙌💙

Ottelutuloksen tarjoaa Famuri - Paikallinen kiinteistöhuollon ammattilainen

#PelicansFi #Tappara #Liiga

Vaikka Pelicans on onnistunut laittamaan Tapparan odotettuakin paremmin ahtaalle, on tilanne edelleen se, että vieläkin täytyy parantaa. Tappara nimittäin tulee varmasti lyömään kovempaa vaihdetta päälle eikä parasta versiota illan vieraista olla vielä nähty. Mutta mikäli Pelicans pystyy pelaamaan fyysisesti ja pääsemään Tapparan pelaajien ihon alle, ei sarjaa missään nimessä ole vielä taputeltu.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Tapparan ainoasta maalista eilen vastasi Veli-Matti Savinainen 🔥

Maali oli kevään pelejä rakastavalle raastajalle playoffsien viides. Yhteensä 12 pelissä on syntynyt jo tehot 5+7=12 🏒

🎙️ @AlkioJani @CMoreSportFi

#Tappara #Liiga

Lauantain vierasvoitto herätti sarjan takaisin henkiin. Tappara tulee varmasti ryminällä sisään, mutta Pelicansia se ei yllätä ja kotiyleisön edessä turkoosipaidat on läpi pudotuspelien pystynyt ennen kaikkea pitämään puolustuspään kurissa. Vaikka Tappara jälleen on suosikki, lähtee Uhmapelaajat metsästämään 2,41 kertoimella sarjalle tasoitusta Pelicansin lopullisen voiton muodossa. Tällä hetkellä marginaalit pienenee ottelu ottelulta Pelicansin on edelleen pidettävä oma pääty ensimmäisenä mielessä, joten myös vähämaalisuuden kautta voi olla hyviä kertoimia tarjolla.