pe 05.11. klo 18:30

Pelicans - Tappara

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Väsynyt ja väritön Pelicans altavastaajana Tapparaa vastaan

Pelicans joutuu kovaan paikkaan perjantain Liiga-kierroksella. Joukkue on uinut syvissä vesissä, ja nyt pussinokat joutuvat väsyneenä Tapparaa vastaan. Kertoimissakin Tapparaa pidetään selvänä ennakkosuosikkina, mutta kertoimissa on hieman ilmaa, jotta pelivalinta on silti houkutteleva. Näinpä iskemme vetolapulle Tapparan vierasvoiton.

Viiden ottelun kuntopuntarissa mitattuna Pelicans on Liigan kolmanneksi heikoin joukkue. Viidessä pelissä lahtelaiset ovat iskeneet vain seitsemän maalia. Puolustuspeli toimii edelleen kelvollisesti, mutta maalinteko ja erikoistilanteet ovat olleet tuskaista. Pelicansin vireestä kertoo paljon se, että joukkue on hävinnyt viikon sisään kahdesti HPK:ta vastaan. Lahtelaisten ongelmat eivät näytä olevan vain hetkellisiä, vaan kyse on pidemmästä heikosta trendistä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tapparaa vastaan Pelicansin maalinteolle tuskin on luvassa helpotusta. Kirvesrintojen alivoima on nimittäin ollut viime aikoina Liigan kolmanneksi parasta (90%) ja joukkue on pääsänyt toiseksi vähiten maaleja koko Liigassa, vain 1,8 ottelua kohden. Tapparan heikkous on ollut niin ikään hyökkäyspelaamisessa, mutta siinä se on ollut silti heittämällä Pelicansia parempi. Tappara on tehnyt viimeisen viiden ottelun aikana keskimäärin 2,6 maalia ottelua kohden.

Pelicans lähtee eilisen HPK-ottelun myötä Tappara-matsiin väsyneellä jalalla, mikä tuskin tuo kaivattua virtaa hyökkäyspeliin. 1,4 maalin keskimääräisellä maalimäärällä on vaikea voittaa, joten uskomme Pelicansin olevan jälleen isoissa vaikeuksissa. Näistä syistä ruksitamme vetokupongille kakkosen Tapparan vierasvoiton.