Liiga pe 11.02. klo 18:00

Pelicans - Tappara

Pelicansilla on pahoja maalinteko-ongelmia, eikä Liigan organisoiduin vastustaja auta asiassa

Tappara pääsee Pelcansin vieraana liikenteeseen erinomaisessa tuloskunnossa hävittyään edellisissä 17 Liiga-ottelussaan ainoastaan kahdesti. Ei ole väärin todeta, että Kirvesrinnat on tällä hetkellä koko sarjan vakuuttavin ryhmä kokonaisvaltaisesti. Pelicans on saanut viime aikoina pitkästä aikaa myös voittoja, mutta sen tekeminen on yhä tukkoista, eikä tamperelaisia vastaan voittoon riitä yksi maali.

Käsittämättömässä kunnossa kohti kevättä etenevä Tappara nappasi viime viikonlopun perättäisissä JYP-kamppailuissaan lopulta kaksi suvereenia voittoa. Jussi Tapolan miehistö on jälleen löytänyt tilan, jossa se luottaa omaan tekemiseensä niin vahvasti, että tulos tulee kuin itsestään. Sarjan paras vierasjoukkue on myllyttänyt itsensä neljän ottelun voittoputkeen ja päästänyt sen aikana ainoastaan viisi osumaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ottaen huomioon Pelicansin hiljattaiset maalintekovaikeudet, on varsin todennäköistä, ettei merkittävää kehitystä sarjassa vahvimmin organisoitua ja yhtä kurinalaisimmista puolustuksista kovinkaan monesti ohiteta. Pussinokat on onnistunut voittamaan kolmesti viiden edellisen kamppailun otannalla, mikä on sille selvää kehitystä. Maaleja on kuitenkin tullut keskimäärin ainoastaan karvan yli kaksi per ottelu. Työmäärä yhtä osumaa kohti on siis ollut hurja ja nyt vastassa on kaiken lisäksi Tappara.

Pelicasin alhainen maalimäärä tuntuu järkevimmältä valinnalta perjantaille, kun huomioidaan vastustajan taso sekä isäntien hiljattaiset ongelmat, jotka ovat olleet pääasiassa hyökkäyspäässä. Siirry tästä Betivelle ja iske panokset sisään! Hyödynnä myös 100% talletusbonus yhdellä markkinoiden helpoimmista kierrätyksistä.

10 euroa pelirahaa